Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró activa en fase d’emergència el Pla Bàsic d’Emergències Municipal per un xoc de tren de rodalies

Escoltar

Mataró activa en fase d’emergència el Pla Bàsic d’Emergències Municipal per un xoc de tren de rodalies

La topada del comboi ha produït 10 ferits, 9 de lleus i un de greu



L’Ajuntament de Mataró ha activat aquest matí a les 10.20 h en fase d’emergència el Pla Bàsic d’Emergència Municipal per un accident d’un tren de rodalies que ha tingut lloc a l’estació de Mataró. El tren, procedent de Barcelona, a l’arribar a Mataró ha xocat amb el topall de final de via. El xoc ha produït 10 ferits, 9 lleus i un de greu (el conductor), que han estat traslladats a diferents hospitals. En aquests moments es manté la normalitat en la circulació de trens a l’estació de Mataró.




Per la seva banda, la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha posat en alerta el pla d’actuació del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril Ferrocat.



Segons dades de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya, els Bombers de la Generalitat han desplaçat 9 dotacions i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat 5 unitats.




L’alcalde, Joan Mora, s’ha mostrat indignat per l’estat de les infraestructures de rodalies on s’han produït 3 accidents en pocs dies. L’alcalde ha estat en contacte en tot moment amb el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Lluís Recoder.