Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró Bus comença l'horari d'estiu el 28 de juliol

Escoltar

Mataró Bus comença l'horari d'estiu el 28 de juliol

La Nit de focs hi haurà de nou un servei especial d'autobusos


El servei d’autobusos urbans, Mataró Bus, realitza durant l’any dos horaris, el d’hivern i el d’estiu. El primer d’ells comença la darrera setmana d’agost i finalitza després de Les Santes, fent-lo coincidir amb el període de vacances de la majoria de mataronins.


 

Aquest nou horari d’estiu començarà el dissabte 28 de juliol i es mantindrà fins el proper diumenge 26 d’agost. Per fer-ne difusió, s’avisa amb anterioritat a tots els usuaris mitjançant cartells informatius a les parades, a l’interior dels autobusos i en les entitats col·laboradores, a qui també es lliuren els nous horaris. 

 

Aquest any, el nou horari d'estiu no coincideix amb les modificacions de recorregut que imposen les Santes, per tal d’evitar les modificacions de recorregut i/o retards que venen donats per la celebració d'actes a la via pública.

 

 

Reforç per la Nit de focs

 

La nit del 27 de juliol Mataró Bus torna a habilitar el servei especial “Nit Focs”. L’horari serà de 10 de la nit a 2h de la matinada, per tal que els ciutadans puguin desplaçar-se per veure els focs artificials.

 

Aquesta nit hi haurà un bus cada quinze minuts que farà el recorregut de les línies 10 (Cirera – Estació Renfe) i 11 (Galícia – Estació Renfe). Aquesta freqüència pot veure’s influïda pel trànsit de l’avinguda del Maresme.