Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra el Dia de la Música amb la complicitat del Col·lectiu de Músics i les escoles de música de la ciutat

Escoltar

Mataró celebra el Dia de la Música amb la complicitat del Col·lectiu de Músics i les escoles de música de la ciutat

La plaça de Santa Anna acollirà el 16 de juny més de dotze hores de concerts

L’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC), el Col·lectiu de Músics del Maresme i les escoles de música de la ciutat s’han unit per acostar la música feta a casa als ciutadans i celebrar així el Dia Internacional de la Música, que tindrà lloc el proper 16 de juny a la plaça de Santa Anna. 


 

L’activitat musical començarà a les 11 del matí, moment en el qual quatre escoles de música participaran de la festivitat a través de diferents formacions de combo i big band. Els centres participants són l’Escola de Música El Carreró, l’Escola de Música Imma Planas, l’Aula de Música Masafrets i l’Escola Municipal de Música de Mataró.

 

A la tarda, a partir de les 17.30 h, hi haurà activitat ininterrompuda amb els concerts dels grups del Col·lectiu de Músics del Maresme amb 9 grups d’estils ben diversos.

 

 

Més actuacions musicals

 

El mateix dissabte dos concerts completaran l’oferta d’actuacions de la plaça de Santa Anna. Per una banda, l’orquestra del Conservatori de Granollers oferirà un concert extraordinari a la Basílica de Santa Maria a les 21.30 h, i per l’altra, hi haurà un doble concert per celebrar el 35è aniversari de l’Esplai Garbí amb les actuacions de La Coixinera i The Pepote’s Band.

 

Divendres 15 de juny a les 22 h, la Sala Clap oferirà el concert de Las Migas, acte organitzat per La Casa de la Música.

 

No només hi haurà concerts al voltant del Dia de la Música ja que la Biblioteca Pompeu Fabra ofereix la xerrada-concert: “Del rock progressiu a la música laietana” a càrrec d’Àlex Gómez-Font, Emili Baleriola i la col·laboració de 3et Escola de Música Moderna de Mataró.

 

I també els alumnes de les escoles de música ofereixen els concerts de final de curs durant aquestes dates com l’Escola Municipal de Música el dia 17 de juny al Teatre Monumental amb tres concerts i l’Escola de Música Liceu de Mataró que farà audicions del 18 al 21 de juny.