Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra el XVII Míting d’Atletisme Ciutat de Mataró

Escoltar

Mataró celebra el XVII Míting d’Atletisme Ciutat de Mataró

També es faran proves classificatòries dels Jocs Olímpics de Londres



El president de l’Institut d’Esports (IE), Pere Galbany; el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas; i el president del Centre Atlètic Laietània, Carmel Comerón, han presentat avui en roda de premsa XVII Míting d’Atletisme Ciutat de Mataró que se celebrarà a Mataró el proper diumenge dia 8 de juliol i que coincideix amb les proves de classificació dels Jocs Olímpics de Londres 2012.  


 

El XVII Míting d’Atletisme Ciutat de Mataró memorials José Antonio Estivill i Teresa M. Roca, que tindrà lloc a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Mataró (carretera de Cirera, s/n), està organitzat pel Centre Atlètic Laietània amb la col·laboració de l’IE i la Reial Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) sota el control del Col·legi de Jutges de la Federació Catalana d’Atletisme (FCA).

 

Les proves començaran a les 17.30 h i es faran 21 proves diferents de les quals 15 seran classificatòries per als Jocs Olímpics: Martell femení; Alçada masculí; Triple masculí; 400 m tanques; Disc masculí; Perxa femení; Llargada femení; 1.500 m lliure masculí;1.500 m lliures femení; 3.000 m obstacles masculí; 3.000 m obstacles femení; 100 m lliures femení; 200 m lliures masculí; 5.000 m lliures femení i 5.000 m lliures masculí. I complementen el míting les següents proves: 800 m lliures veterà masculí; 400 m tanques masculí; 400 m lliures femení; 800 m lliures masculí; 800 m lliures femení i Perxa masculí.

 

Està previst que al míting hi participin els millors atletes catalans del moment així com també atletes estatals i estrangers. Entre aquests, Arturo Casado, Iris Fuentes, “Penti”, Judith Pla, Sergio Sánchez, Abdelaziz Merzougui, Concha Montaner, Juan Carlos Higuero o Marta Cot.

 

La competició també computa per a l’obtenció de beques i les marques aconseguides seran vàlides per al rànquing nacional.

 

També es lliuraran premis a les 8 millors marques aconseguides en proves finals i a la superació dels següents rècords: rècord d’Espanya Absolut (600 €); rècord de Catalunya Absolut (300 €) i rècord de Mataró absolut (100 €).

 

 

Xerrada- col·loqui

 

La competició es complementa amb la xerrada-col·loqui “Els Jocs Olímpics ahir i avui” a la qual hi participaran els esportistes Fermín Cacho, Núria Martínez, José M. Odriozola, Roser Tarragó, Dídac Vilà, Marta Bach, José Ríos i Pere Robert. La xerrada, que estarà moderada pel periodista Xavier Bonastre, tindrà lloc el mateix diumenge 8 de juliol a les 12 h a l’Hotel Atenea Port Mataró (passeig Marítim, 250). L’entrada és lliure.