Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró difon els atractius de viure l’estiu a la ciutat

Escoltar

Mataró difon els atractius de viure l’estiu a la ciutat

La Festa al Port, les rutes guiades i les platges són els motius de la nova campanya

El president de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), Miquel Rey, ha presentat aquest matí la nova campanya de promoció de l’oferta d’oci d’estiu a la ciutat.

 

La campanya es centra enguany en la promoció de tres productes: la Festa al Port de Mataró, que tindrà lloc el proper cap de setmana, 8, 9 i 10 de juny; l’oferta de rutes i visites guiades per la ciutat; i l’atractiu dels més de 2 km les platges de Mataró.

 

Els missatges s’adrecen especialment a famílies que busquen fer una sortida d’un dia el cap de setmana i que, a més de la platja, busquen un incentiu afegit: cultura, gastronomia, entreteniment. L’àmbit geogràfic de la campanya és Mataró, Maresme, Vallès Oriental i Occidental i, de manera secundària, el sud de França, ja que aquesta és la procedència majoritària dels visitants estrangers que fan la seva estada en els allotjaments turístics propers.

 

La campanya es basa inicialment en anuncis en premsa local i especialitzada, suports exteriors –mupis i marquesines, autobusos interurbans, cartelleria (es preveu distribuir uns 3.000 cartells)– i tres fullets: un que promociona la Festa al Port i del qual es distribuiran 2.000 exemplars, un de difusió de les activitats nàutiques que es poden fer a l’estiu i un altre amb informació sobre les platges. Els dos darrers s’editaran en 4 idiomes. També tindrà àmplia presència en Internet, tant a la pàgina web de l’Ajuntament com a mitjans d’informació digitals i a les xarxes socials (pàgina a Facebook, Twitter).

 

 

El protagonista és l’espectador

 

Les imatges de la campanya s’han tractat per aconseguir que l’espectador sigui el protagonista. Així, el cartell promocional de la Festa al Port mostra una mà que subjecta un gelat en primer pla mentre, de fons, es poden veure vaixells varats al port.

 

Per a la promoció de les rutes i visites guiades s’ha triat de fons la Nau Gaudí que és captada, en primer pla, per una càmera de fotos.