Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró homenatja els esportistes olímpics i paralímpics de la ciutat que han competit a Londres 2012

Escoltar

Mataró homenatja els esportistes olímpics i paralímpics de la ciutat que han competit a Londres 2012

Roser Tarragó i Marta Bach, plata en waterpolo femení, i Mayalen Noriega, plata en ciclisme als Paralímpics, els èxits més destacats

L’alcalde de Mataró, Joan Mora, presidirà demà dissabte, 29 de setembre, un acte de reconeixement institucional als esportistes olímpics i paralímpics mataronins que han competit a Londres 2012. L’homenatge tindrà lloc a les 19 h al Saló de Sessions de l’Ajuntament.

 

El periodista Quim Robert conduirà l’acte. Després de la benvinguda de l’alcalde estan previstos els parlaments del regidor d’Esports i Ensenyament, Pere Galbany, el president del Centre Natació Mataró, Josep Masriera, i el vicepresident de la Federació Catalana de Natació, Pere Robert.

 

L’acte vol reconèixer el bon paper dels esportistes mataronins en les darreres olimpíades, que són:

 

-         Jesús Collado, natació, esportista del Centre Natació Mataró, membre de l’equip paralímpic.

-         Gàlia Dvorak, tennis taula, esportista del Centre Natació Mataró.

-         Javier Gómez, gimnàstica, esportista del Club Gimnàstic Mataró.

-         Ciara Gibson, waterpolo femení, esportista del Centre Natació Mataró que va competir amb la selecció de Gran Bretanya.

-         Mayalen Noriega, medalla de plata com a guia de ciclisme en els Jocs Paralímpics, triatleta del Centre Natació Mataró.

-         Roser Tarragó, medalla de plata de l’equip de waterpolo femení del Centre Natació Mataró.

-         Marta Bach, medalla de plata de l’equip de waterpolo femení del Centre Natació Mataró.

 

 

Homenatge del Centre Natació Mataró

 

També demà dissabte, però a les 12.30h, el Centre Natació Mataró homenatjarà els seus esportistes olímpics. A l’acte es preveu l’assistència, entre d’altres, d’Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i Enric Bertran, president de la Federació Catalana de Natació. Com a representants municipals hi assistiran el primer tinent d’alcalde, Joaquim Fernández, i el president de l’Institut d’Esports, Pere Galbany.