Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró manté obert l’alberg d’acollida de Creu Roja davant la previsió de temperatures baixes també la propera nit

Escoltar

Mataró manté obert l’alberg d’acollida de Creu Roja davant la previsió de temperatures baixes també la propera nit

Es preveu que l’onada de fred remeti a partir de demà dimarts

Mataró mantindrà en alerta el Pla Bàsic d’Emergències Municipal com a mínim fins a demà davant la persistència de l’onada de fred siberià. Aquesta passada nit s’han registrat temperatures de -2º a la ciutat.

 

El servei meteorològic del Consell Comarcal del Maresme preveu encara temperatures força baixes per a la propera nit, tot i que pujaran uns 2 graus respecte la nit anterior.

 

Davant aquestes previsions, l’alberg d’acollida de Creu Roja (carrer de l’Energia, 11) romandrà obert també la propera nit per atendre persones sense sostre o amb habitatge precari. Durant la nit de divendres a dissabte van pernoctar a l’alberg 6 persones, el mateix número de persones que la nit de dissabte a diumenge. En canvi, la passada nit, amb temperatures més baixes, han fet nit a les instal·lacions fins a 11 les persones.

 

Les incidències relacionades amb el fred a la ciutat han disminuït molt durant el cap de setmana. Entre les 8 h de divendres i les 8 h d’avui dilluns la companyia municipal Aigües de Mataró ha comptabilitzat 30 trucades de ciutadans i 25 sortides per atendre diferents problemes, principalment a les instal·lacions particulars d’aigua.