Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró rebutja la violència vers les dones

Escoltar

Mataró rebutja la violència vers les dones

Avui s’ha llegit davant l’Ajuntament el manifest institucionalL’alcalde, Joan Mora, ha presidit aquest matí davant l’Ajuntament l’acte de lectura del manifest institucional en commemoració del Dia internacional contra la violència vers les dones que se celebra el 25 de novembre. El manifest, que ha estat llegit per la regidora de Família, Benestar Social, Salut i Consum, Olga Ortiz, està consensuat per la Generalitat de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya i les diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.


 

A l’acte hi han assistit representants de tots els grups municipals.

 

El manifest proclama el rebuig de les administracions i la societat civil a la violència masclista i la voluntat de seguir “treballant per construir una nova cultura on les relacions es basin en la igualtat i el respecte, seguirem endavant fins assolir una societat més igualitària, formada per dones i homes lliures”.

 

L’acte de lectura del manifest forma part d’un programa d’activitats elaborat pel Servei de Família de l’Ajuntament i diferents entitats de dones de la ciutat a través del Consell Municipal d’Igualtat d’Oportunitats de la Dona.