Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mercadona s’instal·la a l’edifici El Rengle

Escoltar

Mercadona s’instal·la a l’edifici El Rengle

Amb l’arribada del supermercat l’edifici propietat de PUMSA assoleix el 71 % d’ocupació



L'empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) ha signat amb Mercadona, el passat 13 d'abril, l’escriptura pública de compravenda per una superfície total de 6.000 m² útils a l'edifici El Rengle de Mataró, per la instal·lació d’un supermercat.




L'espai que ocuparà Mercadona està situat a la carretera de Barcelona, 47 cantonada passatge d'Antoni Macià i Fonoll.

 



Característiques de l'espai i obres de condicionament



La distribució de Mercadona serà de 1.500 m² útils a la planta baixa, destinats a la venda i 170 m² a la planta primera destinats a oficines i serveis dels empleats.



A banda, Mercadona comptarà amb 150 places d'aparcament per als seus clients a la segona planta subterrània i dos ascensors directes al supermercat, on s’hi podran trobar les seccions de carnisseria, xarcuteria, peixateria, perfumeria, alimentació envasada, begudes, drogueria, forn, fruita i verdura.



Les obres de condicionament del local per adaptar-lo a les necessitats de Mercadona per poder portar a terme la seva activitat han començat aquesta setmana. La inversió aproximada en les obres de condicionament suma un total de 2 milions d’euros.



Està previst que el supermercat obri les portes al públic el proper mes d'agost. El nou establiment donarà feina a més de 30 persones, totes amb contracte indefinit.

 



Característiques de l’Edifici El Rengle



L’edifici de negocis, ubicat al front marítim de Mataró, i amb una construcció singular, compta amb una superfície total de 30.000 m² que es distribueixen en quatre plantes sobre rasant i dues més en soterrani



L’edifici d’oficines disposa de 8.424 m² útils de superfície comercial i serveis en planta primera, segona i tercera i 6.160 m² útils en planta baixa.

 



Dinamització del sector



Amb la instal·lació del Mercadona, el sector del Rengle sumarà un nou espai empresarial i suposarà un enriquiment per la zona i l'entorn.



La varietat de sectors empresarial i comercial que ja hi ha a l’edifici El Rengle suposa un benefici en el desenvolupament del teixit econòmic i comercial de Mataró, doncs el contrast entre les empreses locals, amb emprenedors i empreses globals consolidades es percep com un pas endavant en la dinàmica empresarial de la ciutat, a la que se li suma, amb l'arribada de Mercadona, el sector del comerç.

 



Empreses instal·lades

 

Les empreses que s’hi poden trobar són de sectors tan diversos com el de noves tecnologies, assessories, gestories, construcció, immobiliària i altres sectors de serveis.