Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 1.200 alumnes han participant en esports d’equip en els Jocs Escolars 2011-2012

Escoltar

Més de 1.200 alumnes han participant en esports d’equip en els Jocs Escolars 2011-2012

Demà es lliuraran les medalles al Camp Municipal de Futbol Camí del Mig



El president de l’Institut d’Esports (IE), Pere Galbany, lliurarà demà divendres les medalles als participants en els Jocs Escolars 2011-2012. L’acte tindrà lloc a les 18 h al Camp Municipal de Futbol Camí del Mig (carrer de la Marató, 91).


 

En aquesta edició es guardonarà a 1.293 escolars participants en esports d’equip i es lliurarà copa al primer, segon i tercer equip millor dels 98 equips participants tant masculins, femenins com mixtes. Les modalitats en les quals s’ha competit són poliesportiu, voleibol, futbol sala i bàsquet en les categories de prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Els alumnes participants pertanyen a 31 escoles (públiques i concertades) i tenen entre 6 i 18 anys.

 

El programa esportiu dels Jocs Escolars pretén promocionar la vessant més lúdica, dinàmica i educadora de l’esport, potenciant els valors personals com ara l’esforç, la superació d’un mateix, el treball en equip i el saber guanyar i perdre.



També es un objectiu del programa la de millorar la salut, la qualitat de vida i el benestar dels participants, així com constituir l’esport en un vehicle per a la integració i inclusió social.



El Servei Esport, Escola i Lleure de l’IE coordina els Jocs Escolars en els quals participen els centres escolars, les Associacions de Mares i Pares (AMPAS), les Associacions Esportives Escolars, monitors i entrenadors, delegats, pares i mares, àrbitres i com a protagonistes, els alumnes.



L’IE compta amb un Consell Rector, que compta entre d’altres comissions, amb la Comissió d'Esport i Escola que vetlla pel bon funcionament dels Jocs Escolars i canalitza les propostes en l’àmbit de l’esport escolar.