Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 120 obres es presenten a la quarta edició del Certamen de les arts dels casals de gent gran

Escoltar

Més de 120 obres es presenten a la quarta edició del Certamen de les arts dels casals de gent gran

Tots els treballs es poden veure a la Biblioteca Pompeu Fabra fins al 19 de maig



El passat divendres 27 d’abril, la regidora de Família i Benestar Social, Olga Ortiz, va fer entrega dels guardons del IV Certamen de les arts dels casals de gent gran a la Biblioteca pública Pompeu Fabra. En aquesta edició s’hi van presentar 123 obres de membres dels 9 casals de Mataró.


 

El Certamen de les arts dels casals de la gent gran és una idea sorgida en la Comissió de Cultura de la gent gran que depèn del Consell Municipal de la Gent Gran i que té per objectiu afavorir la participació activa de la gent gran en la vida de la ciutat, potenciant dinàmiques de participació que permetin a aquest col·lectiu ser i sentir-se de la ciutat com a persones participatives i compromeses.

 

Així, va sorgir la idea de muntar una exposició amb tots els treballs realitzats en els diferents casals de la gent gran per tal d’estimular la seva creativitat i donar a conèixer les seves creacions artístiques i literàries finalitzant amb un lliurament de premis als millors classificats.

 

En aquest certamen hi poden participar els usuaris dels casals municipals de gent gran de Mataró i les persones que siguin sòcies de l’Associació de Gent Gran La Gatassa i de l’Associació de Gent Gran Jaume Terradas. La inscripció és gratuïta.

 

Els concurs compta amb 8 modalitats diferents on cada participant hi pot presentar una obra com a màxim. Així, els 123 treballs presentats en aquesta edició es van repartir de la següent manera: Patchwork 32; Arts plàstiques 19; Pintura-Dibuix 19; Fotografia 16; Puntes de coixí 11; Poesia 10; Labors 8; i Prosa 8. S’han concedit primer, segon i tercer premi per a cada modalitat.

 


Els casals i associacions participants han estat els següents: Jaume Terradas amb 33 obres; Parc 24; Havana 17; Rocafonda i Cerdanyola amb 12 cadascun; Llàntia 9; Santes-Escorxador amb 7; Cirera 6 i Molins 3.


 

Totes les obres participants estan exposades a la Biblioteca Pública Pompeu Fabra fins al 19 de maig.