Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 200 persones participen aquest cap de setmana en la campanya “Mulla’t” per l’Esclerosi Múltiple

Escoltar

Més de 200 persones participen aquest cap de setmana en la campanya “Mulla’t” per l’Esclerosi Múltiple

S’han recaptat 1.596 € en les tres instal·lacions col·laboradores

Mataró va ser una de les ciutats que van participar aquest cap de setmana en la campanya “Mulla’t” organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i en la qual hi van col·laborar 3 centres esportius: Piscina Municipal, Centre Atlètic Laietània i el Centre Municipal d’Esports El Sorrall i el proper diumenge 15 de juliol ho farà el Centre Natació Mataró. Fins ara s’han recaptat 1.596,05 € i hi van participar 213 persones.


 

La campanya, a través d’una jornada de natació en la que els participants demostren la seva solidaritat amb les persones malaltes d’esclerosi múltiple, té per objectiu recaptar fons per seguir investigant aquesta malaltia.

 

Els resultats d’aquesta edició a Mataró han estat els següents:

 

. Piscina Municipal:

 

La Piscina Municipal va tenir les instal·lacions obertes el dissabte 7 de juliol, en horari de 9 a 13.45 h. I va organitzar diferents activitats: bany lliure, bateig de submarinisme, natació amb aletes, una tómbola i diverses activitats lúdiques. Hi havia una entrada mínima de 2 € per als qui no tenien carnet del centre que s’ha destinat íntegrament a la campanya.

 

Hi van participar 112 persones que van nedar 53.650 m i es va recaptar 508,30 €. Tot i això, la Piscina Municipal vendrà els productes de la campanya (samarretes, tovalloles, gorres...) facilitats per la FEM durant dues setmanes més.

 

. Centre Municipal d’Esports El Sorrall:

 

El Sorrall va col·laborar amb la campanya el diumenge 8 en horari de 9 a 13.30 h. Es va fer pagar entrada que s’ha destinat a la campanya.

 

45 persones hi van participar, es van recaptar 350,05 € i es van nedar 9.525 m.

 

. Centre Atlètic Laietània:

 

El Centre Atlètic Laietània (CAL) també va celebrar el “Mulla’t” diumenge 8 de juliol. S’hi va fer bany lliure, iniciació al submarinisme i un curset de socorrisme. Les instal·lacions van estar obertes de 10 a 14 h.

 

Al CAL hi van participar 56 persones, es van nedar 2.525 m i es van recaptar 737,70 €. El CAL també vendrà els productes de la campanya facilitats per la FEM durant dues setmanes més.

 

Des del 1994, la FEM convida a tota la societat a “mullar-se” en el sentit literal de la paraula, llançant-se a l’aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple. A Catalunya aquest esdeveniment s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari. En aquesta edició hi han participat 633 piscines.A més dels centres a Mataró també hi han col·laborat: BDF Bierdorf, Blaumar, Creu Roja, DCM Argentona, El Tot Mataró, Farmàcia Parc Central, Subsiluet escola de submarinisme, Temps d’esport i l’associació Voluntaris per al Futur.