Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Miquel Rey visita l’empresa d’alimentació Saned, un referent en el sector

Escoltar

Miquel Rey visita l’empresa d’alimentació Saned, un referent en el sector

La visita s’inclou en les trobades que fa el regidor amb empreses mataronines d’èxitEl regidor de Promoció Econòmica i Innovació, Miquel Rey, va visitar dijous passat l’empresa Saned (carrer de Jaume Isern, 55), una empresa especialitzada, des de fa 16 anys, en serveis de nutrició i educació per a centres escolars. Compta amb uns 500 treballadors i elabora al voltant d’uns 9.000 dinars diaris per a escoles.


 

El director general de Saned (Societat Anònima de Nutrició, Educació i Dietètica), Eduard Garcia, va donar la benvinguda al regidor i li va explicar els orígens de l’empresa i el seu present i futur. Garcia va manifestar que la seva empresa “és especial, hem intentat sortir del menjar tradicional que es donava a les escoles, sense que el preu es dispari” afegint que “hem sabut crear un vincle emocional amb el client, per a nosaltres cada client és un tresor”.

 

Rey, que està visitant successivament empreses de Mataró per tal de conèixer de primera mà les característiques de productes i serveis que s’hi produeixen, va posar a disposició de l’empresari l’Ajuntament en tot allò que requereixi i estigui a les seves mans. La voluntat del Govern és treballar amb les empreses instal·lades a Mataró i facilitar-los-hi al màxim que puguin desenvolupar en les millors condicions la seva activitat empresarial, sobretot amb la present conjuntura econòmica.

 

En aquest sentit, el regidor va destacar que Saned és una empresa referent en el seu àmbit i amb un gran valor afegit i va instar el gerent a “lluitar cada dia per ser diferent” reconeixent-li el seu esforç i el treball que estan fent per tirar endavant.

 

La crisi ha provocat que moltes empreses pateixen entrebancs o fins i tot acabin plegant, Saned és un exemple d’empresa mataronina que ha sabut mantenir-se en aquest moment de crisi i que tot i patir una reducció de les comandes de menús diaris, tal com va explicar el gerent, han sabut compensar-ho amb la captació de nous clients.

 

El valor de l’empresa es basa en ofertar un producte diferent, de qualitat i innovador i alhora mantenir una relació especial amb el client. Un potencial que fa que l’empresa creixi i se’n pugui sortir de la crisi. L’Ajuntament reconeix aquest afany i el mèrit d’aquesta empresa que fa les coses ben fetes esdevenint un exemple d’excel·lència.

 

 

Empresa compromesa

 

L’objectiu de Saned és que els infants rebin una alimentació variada, equilibrada i sana, afavorint l’adquisició de conductes alimentàries adequades i hàbits saludables i alhora educar en el lleure, infonent valors en els infants, com ara el respecte, la tolerància i l’honestedat. Saned també ofereix un servei integral de cuina i monitoratge, adequant-lo a les necessitats de cada centre.

 

Per elaborar els menús de les escoles, a més de l’equip propi de nutrició i cuina, Saned també compta amb col·laboradors externs com ara la cuinera Ada Parellada, entre d’altres. Pel que fa als productes utilitzats, Saned usa productes de proximitat i de cultiu ecològic.

 

Els clients de l’empresa d’alimentació són centres escolars del Maresme, Barcelona, Vallès i també de Madrid, Sevilla, Màlaga i Almeria. Saned elabora uns 9.000 dinars diaris que es cuinen en el mateix centre on se serveixen.

 

Saned és una empresa solidària, sensibilitzada amb els problemes dels nens, que col·labora amb la Fundación Vicente Ferrer i amb la Fundació Jaume Casademont i des del curs 2009-10 va posar en marxa una iniciativa solidària pròpia: les Beques Saned que proporcionen uns 100 dinars gratuïts al dia a nens de famílies necessitades.