Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mireia Ràfols serà la nova directora de l’IMPEM

Escoltar

Mireia Ràfols serà la nova directora de l’IMPEM

Ràfols rellevarà la fins ara directora Carme Martí

Mireia Ràfols Tomàs serà la persona que es farà càrrec a partir dels propers dies de dirigir l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), càrrec que ja va desenvolupar entre 1994-2003 i 2005-2006.


 

La nova directora haurà de comandar l’organisme autònom en un moment de canvi estructural important atès que s’està treballant en la seva integració a l’Ajuntament. Per això la seva anterior experiència i solvència com a directora de l’IMPEM s’ha valorat especialment a l'hora de fer aquest encàrrec.

 

Mireia Ràfols és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (UB) i  va completar la seva formació amb un postgrau en Lideratge i innovació als serveis públics, entre d'altres. 

 

Mireia Ràfols, delegada d’alcaldia com a Cap de projectes estratègics, va ser també directora general de la Xarxa ocupacional del Servei d’Ocupació de Catalunya (2006-2011), mèrit que s’ha contemplat atenent l’elevat percentatge d’atur que enregistra la ciutat. Intentar rebaixar aquest índex serà una de les prioritats que haurà de resoldre mitjançant la promoció econòmica i el diàleg amb els agents socials.

 

Mireia Ràfols substituirà la fins ara directora de l’IMPEM Carme Martí que ha presentat la seva dimissió per motius professionals.