Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou coordinador de l’Àrea d’Administració i Atenció Ciutadana

Escoltar

Nou coordinador de l’Àrea d’Administració i Atenció Ciutadana

Aleix Pons Coll (Terrassa, 1951) s’incorporarà dilluns com a nou Coordinador de l’Àrea d’Administració i Atenció Ciutadana, en substitució de Joaquim Bach i Fabregó, que va presentar la renúncia al càrrec per reincorporar-se com a gerent a l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès.


 

El nou coordinador és enginyer químic per l’Institut Químic de Sarrià i Màster en Administració i direcció d’Empreses per ESADE.

 

L’avalen més de 38 anys d’experiència professional desenvolupada a l’administració pública i a diferents empreses tant familiars com multinacionals.

 

Durant la seva trajectòria professional ha ocupat càrrecs de responsabilitat tant al sector públic com privat destacant el de gerent de l’Ajuntament de Tarragona, gerent de l’Empresa Pública d’Habitatge i Director de Serveis de l’Ajuntament de Castellterçol i gerent a la empresa Rius Consultors Associats.

 

Actualment  és docent a La Salle-Universitat Ramon Llull en el Màster de Project Management a l’assignatura de Gestió de Projectes a l’Administració Pública i de Recursos Humans.