Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Roser Tarragó, millor esportista mataronina del 2011

Escoltar

Roser Tarragó, millor esportista mataronina del 2011

Es va donar a conèixer a la gala de la 57a Nit de l’Esport



La waterpolista del Centre Natació Mataró Roser Tarragó ha estat escollida la millor esportista de l’any 2011 en la 57a Nit de l’Esport que es va celebrar ahir a la nit.


 

Roser Tarragó va ser reconeguda com la millor esportista de l’any passat, entre d’altres mèrits per aconseguir el Campionat del Món de waterpolo júnior i màxima golejadora d’aquest campionat; el segon lloc de la Lliga estatal Divisió d’Honor amb el Centre Natació Mataró; o el segon lloc del Campionat d’Espanya en categoria juvenil. Tarragó també va ser la millor jugadora júnior de la lliga estatal de waterpolo 2011.

 

La waterpolista no va poder ser present a l’acte al trobar-se a Kirishi (Rússia) participant en un torneig de preparació del preolímpic que tindrà lloc el mes vinent i que decidirà si l’equip espanyol femení de waterpolo anirà a les propers olimpíades, Londres 2012. Va recollir el guardó la seva mare, Carme Aymerich, tot i que els presents van poder sentir la seva veu i el seu agraïment a través d’una connexió telefònica que es va fer en directe per sorpresa dels assistents.

 

La festa anual de l’esport mataroní, que va tenir lloc al Teatre Monumental, va reunir unes 500 persones entre esportistes, membres d’entitats i clubs, periodistes, tècnics, àrbitres i persones relacionades amb l’esport de la ciutat. La festa té per objectiu reconèixer públicament els esportistes i entitats que han obtingut millors resultats, marques o que han contribuït a la promoció de la pràctica de l’esport a llarg de l’any passat.

 

La Nit de l’Esport 2012 va estar amenitzada per la música de CPX Jazz quartet i es va iniciar amb un tastet de dansa a càrrec de l’escola Vincles. Després es va poder veure un vídeo sobre l’esport mataroní, li van seguir els parlaments i un cop finalitzats aquests es va procedir al lliurament de premis que en aquesta edició va repartir 69 guardons entre trofeus, diplomes i mencions especials. El trofeu és una obra original de l’artista local Perecoll.