Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Set dels projectes participants en el programa InnoEmprèn ja s’han convertit en empreses

Escoltar

Set dels projectes participants en el programa InnoEmprèn ja s’han convertit en empreses



L’experiència pilot que ha suposat el programa d’alt rendiment per a emprenedors amb projectes de base innovadora, InnoEmprèn,  s’ha tancat amb uns bons resultats. Dels quinze projectes participants, ja n’hi ha set que s’han constituït com a empreses i quatre més ho faran el gener. De moment, Lily Media, Sistema Orthoclonic, Uni4me, Pix Hunting, Discubierto.com, Miximoms.com i Pin-niq ja són companyies que facturen i generen llocs de treball.


Lily Media:  plataforma d’aplicacions 3.0 de continguts educatius er a nens i nenes de 3 a 12 anys.

Sistema Orthoclonic: sistema d’ortodòncia invisible i removible.

Uni4me: uniformes moderns i diferents per a les escoles modernes

Pix Hunting: gimcanes 2.0

Discubierto.com: club gastronòmic on line

Miximoms.com: comunitat on line per a mares

Pin-niq: comunitat d’usuaris de blackberry messenger

 

Durant l’acte de cloenda del programa InnoEmprèn celebrat dilluns, el president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, va avançar que aquests bons resultats mostren l’oportunitat del programa i la necessitat, que s’està avaluant, que donar-li continuïtat l’any que ve.

L’Innoemprèn es va posar en marxa al maig amb la convocatòria de participants i al juliol es van seleccionar els 15 projectes que el jurat considerava amb més interès i viabilitat. Des de llavors els emprenedors han seguit un itinerari per desenvolupar o rellançar la seva idea de negoci amb l’assessorament d’un mentor de reconegut prestigi professional.

 

L’objectiu de l’InnoEmprèn és fer aflorar, estimular, captar i posar en marxa projectes d’alt valor afegit i, després d’aquests mesos, ha quedat palès que cada cop més l’emprenedoria és una competència transversal aplicada a diversos àmbits. Entre les empreses participants en el programa n’hi ha de desenvolupament de videojocs 3D, aplicacions 3.0 de continguts educatius per a nens de 3 a 12 anys, sistemes d’ortodòncia invisible i removible i plataformes on line de serveis, plataformes d’oferta selecta i cuidada de restaurants per a paladars exigents i creatius…

 

El programa d’alt rendiment InnoEmprèn té un cost de 6.000 euros, però els participants només han d’abonar 500 euros perquè la resta és subvencionat per Tecnocampus i la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de Start-up Catalonia d’ACC1Ó de la Generalitat.