Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tecnologia desenvolupada al TecnoCampus arriba a un hospital de Los Ángeles de la mà de Pau Gasol

Escoltar

Tecnologia desenvolupada al TecnoCampus arriba a un hospital de Los Ángeles de la mà de Pau Gasol

Amber Virtual Sets va vendre a Grifols el producte, que ha donat el jugador de l'NBA



Una nova tecnologia desenvolupada l’any passat per l’empresa Ambar Virtual Sets, allotjada a la torre TCM2 del Tecnocampus, ha arribat a implantar-se a un hospital pediàtric de Los Ángeles de la mà del jugador de bàsquet Pau Gasol.


 

La nova tecnologia va ser comprada per la multinacional catalana Grifols i consisteix en un sistema per automatitzar el procés de control de qualitat durant la preparació de medicaments intravenosos d’ús pediàtric.  

 

Grifols es va associar amb el jugador dels Lakers Pau Gasol, que va fer la donació de la tecnologia al Children’s Hospital de Los Ángeles.

 

El nou sistema es diu Phocus Rx i  ha sigut dissenyat per millorar la seguretat en la preparació dels fàrmacs intravenosos i al mateix temps millorar l’eficiència del flux de treball del servei de farmàcia de l’hospital. És un sistema de càmera que visualitza i registra el procés de la barreja intravenosa per a que, via remota, el professional sanitari pugui validar, documentar i garantir l’exactitud de la barregja esteril.