Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un nombrós públic gaudeix del gòspel i les havaneres al passeig del Callao

Escoltar

Un nombrós públic gaudeix del gòspel i les havaneres al passeig del Callao

Es van repartir uns 240 litres de cremat



La música va ser la protagonista de la jornada nocturna de Les Santes d’ahir al passeig del Callao. El nombrós públic va poder gaudir primer de l’actuació del grup mataroní Gospel Sons i més tard de la cantada d’havaneres i de cançons marineres amb els grups Port-Bo i Els Cremats.


 

A les 21 h es va iniciar l’actuació del grup Gospel Sons que amb més de 80 cantants van fer vibrar el públic assistent. Quasi al final de l’espectacle s’hi va afegir un grup infantil de cantaires i que formen part del grup de Gòspel Júnior del Centre Catòlic de Mataró. El públic va acabar aixecat de la cadira ballant a ritme de gòspel i tastant també el “Bequetero”, peça que aquesta nit ressonarà per tota La Riera.

 

I abans de les 23 h va pujar a l’escenari el grup de Palafrugell Els Cremats i tot seguit el grup Port-Bo de Calella de Palafrugell va seguir animant el públic cantant havaneres. Acabada la mitja part van tornar a sortir Els Cremats i després Port-Bo compartint escenari les últimes cançons. El colofó el va posar el grup mataroní Mestres del Gai Saber que va acompanyar la cançó La Bella Lola amb una coreografia.

 

No hi ha havaneres sense el tradicional rom cremat ben flamejat, que es va poder degustar tot sentint la música marinera. Al llarg de la nit es van repartir uns 240 litres de cremat (més de 20 cassoles).