Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Uns 180 expositors han omplert aquest cap de setmana el parc Central amb la Fira de l’Arbre i la Natura

Escoltar

Uns 180 expositors han omplert aquest cap de setmana el parc Central amb la Fira de l’Arbre i la Natura

L’alcalde va presidir ahir la visita oficial de les autoritats

 


L’alcalde, Joan Mora, va presidir ahir la visita de les autoritats a la XXXIV Fira de l’Arbre i la Natura, que organitza l’Associació d’Amics de les Plantes, Animals i Jardins del Maresme al Parc Central amb el suport de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM). El van acompanyar, entre d’altres, el president de l’IMPEM, Miquel Rey, i el president de l’entitat organitzadora, Emili Solà.


Uns 180 expositors de diferents llocs de Catalunya van omplir el recinte durant tot el cap de setmana i han ofert als visitants des dels productes més tradicionalment vinculats a la Fira de l’Arbre com les plantes, les flors, els arbres i el material de jardineria, com d’altres relacionats amb la natura, la sostenibilitat i el medi ambient.


Es calcula que l’afluència de públic va ser similar a edicions passades amb la particularitat que, a causa del fred, va ser més reduïda sobretot als vespres.


El tema monogràfic escollit per aquesta edició va ser l’aigua, per la qual cosa la companyia Aigües de Mataró va muntar un estand per difondre diversos aspectes de la gestió de l’aigua.


Entre les novetats hi va destacar la zona d’agricultura de proximitat i de productes ecològics que hi havia a l’espai central del parc.


La fira va comptat amb un extens programa d’activitats complemetàries com l’exposició de bonsais, l’exposició d’Ikebana, el concurs infantil de dibuix, una demostració de treballs verticals al bosc i una taula rodona sobre la diferència entre l’agricultura integrada i ecològica, entre d’altres. Una de les que va aixecar més expectació va ser l’espectacle de doma de cavalls que va tenir lloc diumenge al nou Parc Central.