Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2.500 participants a la Cursa Popular de Les Santes

Escoltar

2.500 participants a la Cursa Popular de Les Santes

Després de 35 anys d’història és l’edició que ha reunit més corredorsLa XXXV Cursa Popular de Les Santes va reunir ahir 2.500 corredors en el punt de sortida. Aquesta ha estat la xifra més alta que s’ha enregistrat mai. L’any passat hi van participar 2.000 persones i en aquesta edició es va posar el límit en 500 dorsals més.  


 

Els guanyadors absoluts, amb un temps de 17’58”, han estat Yousef Taussi i Ibrahim Ezaidouni. En dones, la primera en creuar la línia de meta ha estat Laura Pelegrí, amb un temps de 22’19”.

 

La prova, que va començar a les 9.30 h des del Parc Central, té un recorregut de 5 km i transcórrer pels següents carrers: carrer dels Pirineus, Camí de la Geganta, carrer de Melcior de Palau, carrer de Jaume Isern, carrer de Tetuán, carrer d’Iluro, carrer de la Cooperativa, carrer dels Germans Thos i Codina, avinguda de Jaume Recoder, Camí Ral, carrer de l'Hospital, carrer de Sant Bonaventura, El Rierot, carrer de Mata, Ronda Alfons X el Savi, plaça d’Espanya, avinguda del Corregiment i arribada de nou al Parc Central.

 

Els corredors participaven en 12 categories segons edat i sexe. Els guanyadors de cadascuna d’elles són:

 

CATEGORIA A – De 0 a 10 anys

1r classificat: Bernat Pedrosa

1a classificada: Sara Adjar

 

CATEGORIA B – D’11 a 15 anys

1r classificat: Jordi Navero

1a classificada: Laia Vico

 

CATEGORIA C – De 16 a 20 anys

1r classificat: Yousef Taussi

1a classificada: Laura Pelegrí

 

CATEGORIA D – De 21 a 40 anys

1r classificat: Ibrahim Ezaidouni

1a classificada: Veronica Gathman

 

 

CATEGORIA E – De 41 a 55 anys

1r classificat: Chiqui Redrado

1a classificada: Montse Cinca

 

CATEGORIA F – Més de 56 anys

1r classificat: Josep M. Molleví

1a classificada: Montserrat Pujol

 

A tots els participants que van finalitzar el recorregut se’ls va lliurar un diploma commemoratiu on hi constava el temps emprat en la cursa i els guanyadors de cada categoria van rebre un trofeu. Acabada la prova es va repartir fruita i aigua per a tots els corredors.

 

La Cursa Popular de Les Santes està organitzada per la Direcció d’Esports i el Centre Atlètic Laietània, amb la col·laboració de Voluntaris per al futur, Diputació de Barcelona, GA Lluïsos, Ronda 43- Intersport Mataró,  Rios Running i Mataró Bus i compta amb el patrocini de Mataró Parc i Font Vella Levité.

 

 

Les Santes esportives

 

La Cursa Popular de Les Santes forma part del programa de Les Santes esportives, que enguany ha aplegat 27 actes esportius que han tingut lloc des del 17 de juliol al 28 de juliol en diferents instal·lacions esportives municipals i espais de la ciutat.

 

Les Santes esportives esdevenen un gran aparador dels esports que les entitats i clubs de la ciutat duen a terme durant l’any.