Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

750 alumnes de primària participen en la III Mostra de Dansa

Escoltar

750 alumnes de primària participen en la III Mostra de Dansa

L’activitat forma part del Pla Educatiu Entorn i hi participen 18 escolesLa Zona Esportiva Municipal de Cirera acollirà demà, de 9.30 a 11 h, la III Mostra de Dansa, en la qual hi participen 750 alumnes de segon de primària de 17 centres escolars de Mataró i 1 d’Argentona. La mostra és el final de l’activitat “Fem Dansa” integrada dins el Pla Educatiu Entorn.


 

L’activitat és un curs vivencial, en el qual hi participen principalment mestres d’Educació Física de primària, on s’aprenen diferents danses i eines per treballar-les amb l’alumnat dins l’aula. A final de curs s’organitza aquesta mostra on tots els nens i nenes de les escoles participants ballen conjuntament.

 

A l’acte, que serà conduït per la formadora del curs Laida Tanco, hi haurà tres actuacions, la primera serà portada a terme per la companyia de dansa mataronina “3cossos”, la segona pels mestres dels nens i nenes i a la tercera hi participarà tot l’alumnat amb una actuació conjunta de les danses que han estat treballant a classe.

 

“Fem Dansa” està integrada dins el Pla de Formació de Zona del Centre de Recursos Pedagògics de Mataró i compta amb el suport de la Direcció d’Ensenyament i la col·laboració de la Direcció d’Esports. La iniciativa va sorgir en el grup de treball de Mestres d’Educació Física del Maresme. A través d’aquest treball es vol donar un impuls al desenvolupament d’accions que treballin la millora de competències transversals dins l’horari lectiu, tot posant en contacte a l’alumnat amb una disciplina artística.

 

Les escoles participants són les següents: Àngela Bransuela, Anxaneta, Josep Montserrat, Camí del Cros, Maria Mercè Marçal, Marta Mata, Montserrat Solà, Vista Alegre, Cor de Maria, GEM, Angeleta Ferrer, Cirera, Germanes Bertomeu, Joan Coromines, Josep Manuel Peramàs, Tomàs Viñas, La Llàntia i Sant Miquel del Cros d’Argentona.