Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró inicia obres de renovació de la xarxa al carrer de Rafael Carreras, avinguda d’Amèrica i carretera de Mata

Escoltar

Aigües de Mataró inicia obres de renovació de la xarxa al carrer de Rafael Carreras, avinguda d’Amèrica i carretera de Mata

Aquesta obra esta inclosa dins del Pla Director d’Aigua de Mataró (PDAM 2011-2025)

Aigües de Mataró ha iniciat aquesta setmana les obres de substitució de canonades de la xarxa d’abastament d’aigua potable al carrer de Rafael Carreras, l’avinguda Amèrica i la carretera de Mata, al sector del Palau.

 

Al Pla Director de l’Aigua de Mataró (PDAM 2011-2025) es contempla la progressiva renovació de l’actual xarxa de fibrociment per canonades de polietilè. En aquest cas, i tenint en compte les repetides avaries que es produeixen en aquest sector, s’efectua la renovació amb la instal·lació de 255 metres lineals de canonada de 110 mm de diàmetre i 87 metres lineals de 90 mm de diàmetre.

 

Per tal de minimitzar les possibles molèsties als veïns afectats l’obra es realitza en la seva totalitat per la vorera.

 

L’actuació té una durada de 9 setmanes. L’obra civil ha estat adjudicada a l’empresa Garcia Cano e Hijos, SA per un import de 34.253,02 €(IVA inclòs) i l’obra mecànica la realitza directament la companyia.