Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova un nou tram de la xarxa d’abastament del carrer d’Úmbria i el camí dels Caputxins

Escoltar

Aigües de Mataró renova un nou tram de la xarxa d’abastament del carrer d’Úmbria i el camí dels Caputxins

Aquesta obra esta inclosa dins del Pla Director d’Aigua de Mataró 2011-2025

Aigües de Mataró ha començat avui, 15 d’abril, les obres de renovació d’un nou tram de la xarxa d’abastament d’aigua potable del carrer d’Úmbria, i substituirà també un tram de la instal·lació al camí dels Caputxins, al barri dels Molins.

 

Les obres estan contemplades dins el Pla Director de l’Aigua de Mataró (PDAM 2011-2025). En concret, els treballs a executar corresponen al Pla de Renovació de la xarxa, que consisteix en la progressiva substitució de les canonades de fibrociment per tubs de polietilè, i al Pla de Sectorització, que inclou la divisió de la xarxa d’abastament en subsectors per millorar-ne el control i funcionament hidràulic. En aquest darrer cas, les obres consistiran en la instal·lació d’una arqueta de comptador.

 

Els treballs es desenvoluparan al tram del carrer d’Úmbria entre el carrer de la Mare de Déu de l’Esperança i el camí dels Caputxins. Aquest darrer vial també s’afectarà en uns metres del seu recorregut amb motiu de les obres.

 

L’actuació té una durada de 8 setmanes. L’obra civil (rasses i reposició de paviments) ha estat adjudicada a l’empresa AVIC, SL per un import de 31.282,18 €(IVA inclòs), mentre que l’obra mecànica (instal·lació de tubs, connexió de ramals, etc.)la realitza directament la companyia.

 

Aigües de Mataró està finalitzant aquests dies les obres de renovació de la xarxa que va començar a finals de gener al carrer de Lluís Millet, entre els carrers dels Tres Tombs i del Timbaler del Bruc, i al tram del carrer d’Úmbria entre els carrers del Timbaler del Bruc i de la Mare de Déu de l’Esperança.