Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova un tram de la xarxa d’abastament al Camí Ral entre els carrers de Lepant i de Sant Antoni

Escoltar

Aigües de Mataró renova un tram de la xarxa d’abastament al Camí Ral entre els carrers de Lepant i de Sant Antoni

L’obra esta inclosa dins el Pla Director d’Aigua de Mataró (PDAM 2011-2025)

Aigües de Mataró ha començat aquesta setmana les obres de substitució de les canonades de la xarxa d’abastament d’aigua potable del Camí Ral entre els carrers de Lepant i de Sant Antoni.

 

Aquestes obres estan contemplades dins el Pla Director de l’Aigua de Mataró (PDAM 2011-2025), consistent en la progressiva renovació les canonades de fibrociment per unes altres de polietilè. En aquest cas, d’instal·len 180 ml de canonada de 160 mm de diàmetre.

 

Els treballs es duen a terme en dos trams del camí Ral. El primer tram es troba entre els carrers de Lepant i de Sant Agustí (80 ml de longitud) i el segon tram, de 100 ml, són els compresos entre els carrers Sant Agustí i de Sant Antoni. En ambdós casos la vorera afectada és la del cantó mar.

 

Precisament, per tal de minimitzar l’impacte i possibles molèsties de les obres, aquestes es realitzen en la seva totalitat per la vorera, ja que no hi ha cap creuament de calçada. A més, els treballs s’han planificat durant el mes d’agost, ja que baixa considerablement el volum de trànsit.

 

L’actuació té una durada de 5 setmanes. L’obra civil ha estat adjudicada a l’empresa Garcia Cano e Hijos, SA per un import de 23.141,55 € (IVA inclòs) i l’obra mecànica la realitza directament la companyia.