Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró substitueix un tram de clavegueram ensorrat a la cruïlla dels carrers de Tarragona i del Vallès

Escoltar

Aigües de Mataró substitueix un tram de clavegueram ensorrat a la cruïlla dels carrers de Tarragona i del Vallès

Amb motiu de les obres, part del carrer del Vallès està tallat al trànsit

Aigües de Mataró va començar divendres passat, 15 de febrer, les obres de substitució d’un tram de clavegueram ensorrat i d’un altre tram en mal estat a la cruïlla dels carrers de Tarragona i del Vallès, al barri de Cerdanyola.

 

Durant la revisió del col·lector del carrer del Vallès, tasques que es realitzen mitjançantmera robotitzada amb circuït tancat de TV, es va localitzar un tram d’uns 4 metres de tub de 300 mm de diàmetre ensorrat.

 

Quan es va obrir una cala per avaluar l’envergadura de l’ensorrament també es va detectar que el tub de 1000 mm de diàmetre on desguassa el tram de col·lector ensorrat es troba en mal estat i cal anul·lar-lo.

 

Les obres que s’estan realitzant consisteixen en la instal·lació d’11 metres de nou col·lector de 400 mm de diàmetre i la construcció d’un nou pou de registre. L’actuació té una durada de 2 setmanes. Es preveu que les obres tinguin un cost aproximat de 16.000 €.

 

Amb motiu de les obres, el carrer del Vallès estarà tallat al trànsit fins aproximadament l’1 de març en el tram comprès entre els carrers de Tarragona i del Berguedà.