Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuntaments, Consell Comarcal i entitats constitueixen l’associació Maresme Marítim

Escoltar

Ajuntaments, Consell Comarcal i entitats constitueixen l’associació Maresme MarítimEls ajuntaments de Mataró, Premià de Mar, El Masnou, i Arenys de Mar, juntament amb el Club Nàutic el Balís de Sant Andreu de Llavaneres, el Port del Masnou, el Consorci Port de Mataró, el Consell Comarcal del Maresme, la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme, la Federació d’Associacions i Gremis empresarials del Maresme (FAGEM) i el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme han constituït aquest migdia l’Associació Maresme Marítim.
L’objectiu de l’associació és la consolidació d’un clúster a la comarca per fomentar les activitats econòmiques vinculades al mar. En l’actualitat s’està treballant en el pla d’accions, definit pels següents àmbits de treball: empresa i emprenedoria, pesca i aqüicultura, turisme blau, vela per a tothom, ports i front marítim, formació i un portal a Internet.

 

En la primera reunió celebrada avui al TecnoCampus s’ha acordat que el president en aquesta primera etapa serà el regidor de Promoció Econòmica i Innovació de l’Ajuntament de Mataró, Miquel Rey, mentre que el vicepresident serà el conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme, José Manuel López.