Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aprofita l’estiu a Mataró! recull l’oferta d’activitats per a infants i joves

Escoltar

Aprofita l’estiu a Mataró! recull l’oferta d’activitats per a infants i joves

Comencen avui les preinscripcions per als casals: hi ha 1.655 placesAvui dijous, 25 d’abril, s’han iniciat les preinscripcions per als casals d’estiu 2013. Aquest any Mataró ofereix 1.655 places. Els casals, que es faran en 19 espais diferents, estan organitzats per les AMPA de les escoles o per entitats de lleure i estan subvencionats per l’Ajuntament.
Tots els casals començaran l’activitat el 25 de juny i tindran una durada mínima de 4 setmanes. El preu oscil·la entre els 120 i els 180 € i inclou totes les activitats excepte els serveis complementaris com per exemple les permanències o el menjador.

 

La preinscripció, que finalitza el 3 de maig, es pot fer a les oficines d’atenció ciutadana, al telèfon d’atenció ciutadana 010 o a través de la pàgina web municipal www.mataro.cat. La publicació de les llistes d’infants i joves admesos i exclosos es farà pública el 13 de maig en els llocs on es fan les preinscripcions i en els espais on es faran els casals d’estiu. La formalització de les inscripcions es farà del 13 al 22 de maig, de dilluns a divendres, en el lloc indicat en cada casal.

 

Aquest sistema de preinscripcions permet evitar cues i garanteix els principis d’universalitat, objectivitat i concurrència per a les persones interessades.

 

L’Ajuntament de Mataró promou l’activitat de casals d’estiu a la ciutat a través d’un sistema de subvenció de les propostes presentades per les AMPA dels centres escolars i les entitats de lleure, que gestionen els casals. La subvenció destinada és de 71.000 €.

 

 

Més oferta per a infants i joves

 

Aquest any s’ha editat un fulletó en el qual a més de l’oferta dels casals d’estiu també s’ha incorporat la informació dels cursets infantils de natació de la Piscina Municipal i del Centre Municipal d’Esports El Sorrall, els monogràfics de l’Aula de Teatre i els cursos de la Universitat d’estiu al TecnoCampus.

 

La Piscina Municipal farà cursets del 25 de juny al 24 de juliol, les sol·licituds es poden fer del 6 al 17 de maig; el Centre Municipal d’Esports El Sorrall ofereix cursos del 25 de juny al 26 de juliol i les inscripcions es poden fer a partir del 4 de juny; l’Aula de Teatre programa Teatre en anglès, Teatre de carrer amb Jaume Amatller i Taller d’història de la dansa en moviment amb Toni Jodar; i la Universitat d’estiu al TecnoCampus proposa The Young Entrepreneurs Summer Campus!, un campus d’emprenedoria i expressió creativa en anglès i Activitats d’Xnergic.

 

Les propostes per a joves es complementarà amb l’oferta del Centre de Formació Permanent Tres Roques que properament es farà pública. Tres Roques Jove 2013! va adreçada a joves de 10 a 15 anys.

 

El fulletó, “Aprofita l’estiu a Mataró!”, s’ha distribuït entre els alumnes d’infantil i primària de les escoles públiques i als centres cívics, oficines d’atenció ciutadana i cartelleres municipals. Se n’han editat 8.000 exemplars.