Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Palauet mostra dues produccions d’art contemporani fetes al Maresme

Escoltar

Can Palauet mostra dues produccions d’art contemporani fetes al Maresme

“Territorialitats contemporànies” presenta la suma de les exposicions de Sant Pol de Mar i d’Alella

Can Palauet ofereix des del dia 1 de juny al 7 de juliol dues produccions d’art contemporani fetes a la comarca sota el nom de “Territorialitats contemporànies”: “Sant Pol Sur Mer”, amb els artistes Ramon Enrich, Regina Giménez i Jaume Roure, produïda pel Museu de Pintura de Sant Pol de Mar; i “Suite Richter”, de Francesc Meseguer, produïda per Can Manyé d’Alella. Amb aquesta mostra la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró vol donar suport a l’esforç que han realitzat aquests dos municipis a la producció d’art contemporani i a l’ajut als joves creadors.


 

“Sant Pol Sur Mer”és una exposició amb esperit divertit i crític sobre el contrast entre els mites del turisme i la realitat que els envolta. Els artistes Ramon Enrich, Regina Giménez i Jaume Roure creen a través d’aquest esperit amb diferents estils artístics.

 

“Suite Richter” és una vídeo instal·lació de retrats de persones relacionades amb el món de la cultura escoltant la mateixa música, veient un mateix vídeo i conversant sobre un mateix tema.

Francesc Meseguer, a través del gest i la mirada, aconsegueix que cada fotografia parli de la trajectòria de cadascú i alhora construeix un retrat coral.

 

L’exposició s’inaugurarà el dia 1 de juny a 2/4 de 10 de la nit i s’emmarca dins els actes del Mataró Opportunity Weekend.