Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la preselecció de 58 persones en atur per treballar a l’Ajuntament a través del programa Formació i Treball

Escoltar

Comença la preselecció de 58 persones en atur per treballar a l’Ajuntament a través del programa Formació i Treball



L’Ajuntament de Mataró ha començat la preselecció de les persones que podran acollir-se al programa Treball i Formació promogut pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de catalunya i seran contractades per l’administració durant un període de 6 mesos.


Aquest programa permetrà a l’Ajuntament contractar un mínim de 58 persones en situació d’atur provinents de les llistes de l’Oficina de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya. El llistat de candidats el facilita aquest organisme i, per tant, no és possible apuntar-se ara per participar en el procés.

 

La intenció és que aquesta mateixa tarda l’Ajuntament pugui iniciar la preselecció de personal per a ocupar aquestes places a través d’un primer contacte via SMS. En aquest missatge de text enviat per mòbil se’ls envia la cita (dia/hora/lloc) a una primera entrevista per part de l’Ajuntament i se’ls indica que poden trobar més informació a través del web municipal, com ara  la documentació que han d’aportar aquell dia: Currículum; fotocòpies del DNI/NIE, certificat de vida laboral, titulació acadèmica, carnet de conduir, i nivell de català.

 

Si és el cas, els candidats que tinguin també la parella a l’atur, cal que aportin també el certificat de l’Oficina de Treball de la Generalitat acreditatiu de no percepció d’ingrés. I en el cas de les persones discapacitades amb amb invalidesa, cal que aportin fotocòpia acreditativa de la mateixa.

 

Per a qualsevol consulta suplementària, les persones citades via SMS es poden posar en contacte amb l’Ajuntament a través del telèfon 93 758 21 31, de la Direcció de Promoció Econòmica.

 

És probable que finalment siguin més de 58 les persones en situació d’atur que l’Ajuntament pugui contractar per aquest programa Treball i Formació, ja que el número definitiu dependrà de l’acord d’adjudicació que realitzarà la Generalitat en les properes setmanes.

 

L’Ajuntament ha decidit posar en marxa ara el procès donat el gran número de candidats que s’han d’entrevistar abans d’acabar l’any.

 

Els perfils que ocuparan les persones contractades seran paletes, jardiners/res, pintors/res, mecànics/a automoció, lampistes, auxiliars administratius/ves i informadors/res, delineants/tes, tècnic/a i Enginyer/a prevenció riscos laborals, conserges,  personal tècnic en Gestió Cultural, tècnics/ques de Serveis Personals, educador/a infantil, mediadors/res, tècnic/a mobilitat.

 

 

Programa Treball i Formació

 

 L'objectiu del programa Treball i Formació és afavorir la inserció laboral i millorar l'ocupabilitat de les persones aturades, prioritàriament de 30 anys o més, que hagin exhaurit la prestació per desocupació i/o el subsidi.

 

A través d’aquest programa l’administració local ofereix un contacte laboral per a la realització de treballs de caràcter públic i interès social durant 6 mesos a jornada completa. A més, garanteix als seleccionats fins a 120 hores de formació d’assistència obligatòria durant la seva jornada laboral. 

 

El salari a percebre pels beneficiaris d’aquest programa serà de 850 € al mes, més les corresponents pagues extres.