Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

David Martínez i Hasna Bahom, guanyadors de la 16a Mitja Marató “Ciutat de Mataró”

Escoltar

David Martínez i Hasna Bahom, guanyadors de la 16a Mitja Marató “Ciutat de Mataró”L’atleta David Martínez del CA Manresa es va proclamar, ahir diumenge 1 de desembre, guanyador masculí de la 16a Mitja Marató “Ciutat de Mataró” Gran Premi Diputació amb un temps d’1 h 07 min i 30 s i en categoria femenina va arribar la primera Hasna Bahom del CA la Sansi amb 1 h 18 min 51 s (guanyadora també de l’edició de l’any passat).


 

La cursa es va iniciar a les 10 h a la plaça d’Espanya i va comptar amb la participació de 2.247 esportistes dels 2.523 inscrits, dels quals 271 eren dones, 1 participant amb cadira de rodes (modalitat handbike) i 2 esportistes amb deficiències visuals. L’alcalde, Joan Mora, va donar el tret de sortida.

 

El segon classificat masculí va ser Mostafa Benslimane, el tercer Just Sociats (guanyador de l’any passat), el quart Sergi Rodríguez i el cinquè Abdeslam El Ouahabi.

 

Pel que fa a la categoria femenina, Ouafa Hamami va obtenir la segona plaça, Montse Carazo la tercera, la quarta Laia Andreu i la cinquena Anna Riera.

 

El primer equip masculí amb més puntuació va ser Ríos Running i el femení la Colla Maimakansu. L’equip amb més participants també va ser la Colla Maimakansu amb 177 esportistes.

 

En aquesta edició hi van participar Voluntaris per al Futur de Mataró amb l’ajuda de Voluntaris 2000 de Barcelona juntament amb voluntaris dels clubs.

 

Tots els participants van rebre com a obsequi un lot de productes de Procter&Gamble i l’organització va donar als voluntaris un obsequi com a reconeixement a la seva tasca. També hi va haver un sorteig, amb el número del dorsal, de material esportiu cedit per Ríos Running i de llibres esportius per part de N9u Grup Editorial (format per tres empreses).

 

La Mitja Marató està organitzada per la Direcció d’Esports conjuntament amb el Centre Atlètic Laietània, el Grup d’Atletisme Lluïsos Mataró, el Grup Maratonià Mataró i la Colla Maimakansu amb el suport de la Diputació de Barcelona. La cursa està patrocinada per Procter&Gamble i hi col·laboren DHL, Bon Preu, Ríos Running, Kwind, Ruralmind, Setradis, entre d’altres.

 

  

20a Marató escolar

 

Aquesta cursa no competitiva va dirigida als alumnes d’entre 8 i 16 anys de les escoles. En aquesta edició hi van participar uns 1.000 escolars que van fer un circuit de 3,3 km. 

 

L’activitat es coordina entre la Direcció d’Esports i els responsables dels centres escolars que inscriuen i acompanyen els nens i nenes en aquesta cursa.

 

 

Mitja solidària

 

La trobada esportiva també va tenir un vessant solidari amb la participació de la Fundació El Maresme, Oxfam Intermón i Ponteenmarchaya.org que va destinar les donacions a la Fundació Josep Carreras.