Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Deu projectes d’emprenedoria inicien la participació en el segon programa InnoEmprèn del TecnoCampus

Escoltar

Deu projectes d’emprenedoria inicien la participació en el segon programa InnoEmprèn del TecnoCampusEl TecnoCampus ha presentat avui els deu projectes seleccionats per participar en la segona edició del programa d’alt rendiment per a emprenedors InnoEmprèn. La seva temàtica diversa mostra com cada cop més l’emprenedoria és una competència transversal aplicada a diversos àmbits.
InnoEmprèn té com a objectiu l’estimulació, la captació i la posada en marxa de projectes de gran projecció i valor afegit. S’adreça a emprenedors i emprenedores amb projectes de base innovadora, és a dir, amb una proposta de valor singular i diferenciada que evidenciï un clar avantatge competitiu. L’objectiu final és localitzar projectes d’emprenedoria liderats per persones amb una alta capacitat i proporcionar-los les eines per assolir l’èxit.
L’assessorament per part de professionals de reconegut prestigi que actuaran de mentors, l’entrenament de capacitats, la formació impartida per especialistes de reconegut prestigi i l’accés a finançament i a una àmplia base de contactes són alguns dels elements del programa.
Els programa d’alt rendiment InnoEmprèn té un cost de 6.000 €, però els participants seleccionats només hauran d’abonar 500 € perquè la resta és subvencionat per Tecnocampus i la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de Start-up Catalonia d’ ACC1Ó de la Generalitat.
La primera edició del programa InnoEmpren es va tancar el desembre passat amb la constitució d’onze empreses d’entre 15 participants.


 
Projectes admesosActivitatMentor assignatDINAMO BICICLETAProducció d’una dinamo integrada en l’eix de la roda de la bicicleta

Alex d’Espona. Coordinador de BANC, Business Angels Network de Catalunya.LINGUICXarxa social d’idiomes

Oscar Vayreda. Emprenedor. CEO i cofundador a Digital Seed fins al 2012, any en què va vendre la compañía.


 PRINTFLEXTRONICSEmpresa manufacturera amb tecnologia Printed Electronics

Maribel Bergés. Managing Partner & Cofunder at Janus Development

OR MOLLFULLEDA

Producció d’un processador que interpreti directament el llenguatge matemàtic de MatlabMeritxell Gimeno. CEO a Draco Systems.Board Member COTTEC. Enginyera de TelecomunicacionsLDLIBRIS

App i web per potenciar la lectura i la venta de llibres a través del joc

Joaquim Calaf. Director General a Contrapunto Barcelona Director General a Orbital BBDOENERGiless

Millorar energèticament els edificis d’ús turístic

Ricard Bonastre. Director general a E-Magister.LA CASA PÚBLICA

Plataforma online destinada al sector públic

Ricard Bonastre. Director general a E-Magister.BUSCAHABILIDADES

Plataforma d’auto ocupació per connectar persones Lluis Font. CEO & Founder at ZINCR

 TESTAL

Portal web adreçat a professionals sanitaris destinat a la venda on-line de tests per a l’avaluació d’aspectes dietetico-nutricionalsLluis Pareras. Gerent a l’’Àrea de innovació i tecnologia del Col·legi de Metges de BarcelonaPendent de definició del nom de l’empresa (impulsors: Eduard Pujol i Xavier Pamies)

Aplicació informàtica per dispositius mòbils amb l’objectiu de crear una xarxa social segons ubicacióRamon Fabregat. CEO a Web Manager Service