Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre Municipal d’Esports El Sorrall ofereix avantatges per als esportistes federats i clubs de la ciutat

Escoltar

El Centre Municipal d’Esports El Sorrall ofereix avantatges per als esportistes federats i clubs de la ciutat

Se’n poden beneficiar més de 6.000 esportistes



El regidor d’Esports, Pere Galbany, juntament amb el director general d’Eurofitness Rafael Niubó, i el delegat a Mataró d’Eurofitness, Joaquim Mons, van presentar ahir a la tarda en un acte públic els avantatges que ofereix el Centre Municipal d’Esports El Sorrall als esportistes federats i als clubs esportius de la ciutat. A l’acte hi van assistir els representants d’una vintena d’entitats esportives.


 

La iniciativa té per objectiu facilitar als esportistes i associats dels clubs esportius de Mataró la pràctica i la promoció esportiva. Es poden beneficiar d’aquests avantatges tots els clubs de la ciutat que es tradueix en més de 6.000 esportistes.

 

Així, les bonificacions que s’ofereixen és un descompte del 21 % en la quota general mensual, que passaria de 52.15 € a 41.20 € /mes, i un descompte del 85 % en els drets d’inscripció que passarien de 67.34 € a 10.00 €.

 

La proposta es va presentar a la Comissió de Seguiment del Centre Municipal d’Esports del Sorrall que li va donar el vistiplau i es va aprovar al Ple d’aquest mes d’abril.

 

El Centre Municipal d’Esports El Sorrall treballa per oferir als abonats els millors serveis, en aquest sentit el passat mes de desembre va obrir al públic sis pistes de pàdel.