Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle “Sortim en família” ofereix 10 espectacles al Teatre Monumental i al Casal Aliança

Escoltar

El cicle “Sortim en família” ofereix 10 espectacles al Teatre Monumental i al Casal Aliança



El cicle “Sortim en família” arriba a la tercera temporada consolidant-se en la integració de la programació destinada als nens que es fa des de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament, així com diferents operadors i entitats de la ciutat que també treballen en aquest sector. La programació d’enguany comença el 4 d’octubre i acabarà el  22 de desembre.


Dissabte 28 de setembre, a la tarda, es farà la festa inaugural de la present temporada. De les 18 a les 20 h, davant l’Ajuntament, es presentaran els diferents espectacles que es veuran aquesta tardor en un acte conduït pel personatge de titelles Pere Flaix i amb participació de diferents personatges de les companyies Els Farsants i El Otro, que animaran el carrer i informaran sobre el cicle.

 

La característica d’aquesta programació, que consta de 10 espectacles, és la gran varietat d’estils, que van des dels concerts familiars, circ, clown i teatre musical amb titelles, entre d’altres.

 

La Direcció de Cultura proposa un concert molt especial a càrrec de The Penguins “Reegae per a xics” (24 de novembre), amb cançons populars catalanes passades pel sedàs dels ritmes jamaicans.

 

La Xarxa Mataró és l’entitat que des de fa més de vint anys organitza una programació estable d’espectacles familiars al Teatre Monumental i enguany ofereix tres espectacles: un de màgia, un de teatre i un musical.

 

La companyia Binixiflat Titelles es dedica a la producció d’espectacles de teatre de titelles i en aquesta edició de “Sortim en família” ofereix la possibilitat de descobrir tres espectacles de companyies titellaires reconegudes.

 

Finalment, la companyia Circulant, circ en moviment ofereix tres espectacles de circ per a totes les edats i que combinen diferents tècniques de circ com ara malabars, clown, jocs, música, dansa i, sobretot, molt d’humor.



Els espectacles tindran lloc al Teatre Monumental (La Riera, 169) i al Casal Aliança de Mataró (carrer de Bonaire, 25). El preu de les entrades va dels 6 als 7 € segons l’espectacle i es podran comprar a:



- Els espectacles del Teatre Monumental, a les oficines de la Direcció de Cultura de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h; a la taquilla del Teatre Monumental des d’una hora abans de l’espectacle i al servei de Telentrada de Catalunya Caixa: 902 10 12 12 (24 hores), www.telentrada.com i a totes les oficines de Catalunya Caixa.



- Els espectacles del Casal Aliança de Mataró, a l’oficina Aliança Mataró (plaça de les Tereses, 22), de dilluns a dijous de les 9 a les 18 h i divendres de les 9 a les 14 h, i a la taquilla del Casal l’Aliança des d’una hora abans de l’espectacle. I pels espectacles de circ al casal, també es poden comprar en comerços col·laboradors com la Granja Armengol- La Iogurteria (carrer Nou, 20) i a la botiga Artijoc jocs i joguines(carrer de Sant Cristòfor, 5) i on line al web quedat.cat. Es poden reservar entrades anticipadament fins a una hora abans de l’espectacle a circalcasal@circulant.cat, pels de circ,  i biel@binixiflat.com, pels de titelles.

 

El projecte compta amb el suport del Casal Aliança de Mataró, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, i la col·laboració de la Granja Armengol-La Iogurteria, Artijoc, Cronopis, Consultori Dr. Saltor, Kangurs, Tànit Cultura, Abacus i Sortir amb nens.