Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle 'De boca a orella' programa èxits de la temporada teatral a Can Gassol

Escoltar

El cicle 'De boca a orella' programa èxits de la temporada teatral a Can Gassol

Els espectacles són de petit format i compten amb presència mataroninaLa tardor passada va néixer el cicle “De boca a orella” de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, amb la intenció d’acostar l’espectador a les arts escèniques a través d’espectacles de petit format en espais singulars de la ciutat. La nova temporada que comença el 10 de febrer consta de 5 espectacles que es podran veure íntegrament a Can Gassol Centre de Creació d’Arts Escèniques i que destaquen per ser petits espectacles que es van estrenar en sales de Barcelona de dimensions reduïdes, que han crescut gràcies als comentaris i opinions del públic que les ha vist. És el cas, sobretot, de “Litus” i “Acorar”, autèntiques revelacions de la temporada teatral catalana que van revolucionar les xarxes socials.


 

El primer espectacle és “Litus” que es podrà veure el 10 de febrer a les 19 h. És una comèdia agredolça, amb tocs de thriller que parla de l’amistat, la mort i l’amor. Dirigida per Marta Buchaca, entre el repartiment hi destaca la presència de la mataronina Sara Espígul. Diumenge 3 de març es podrà veure un altre espectacle amb accent mataroní, “Àlies Gospodin”, dirigit per Moisès Maicas. El director de Mataró estrena a Can Gassol una llegenda contemporània protagonitzada per un antiheroi que troba la llibertat que cercava d’una manera particular.

 

La producció mallorquina “Acorar”, de Toni Gomila, es podrà veure el 17 de març i és una reflexió sobre la identitat col·lectiva dels pobles a través d’un text que pren com a excusa narrativa la descripció d’una jornada de matances del porc a Mallorca. Canvi de registre per continuar el cicle amb l’espectacle “Enchanté” el 14 d’abril. Teatre-música-cabaret que les tres artistes de les Divinas, maresmenques, transporten l’espectador al Paris de la II Guerra Mundial amb un espectacle dinàmic i divertit. El cicle es tancarà el 28 d’abril amb l’espectacle de Roberto Oliván “A place to bury strangers” que barreja dansa i circ.

 

El preu de les entrades és d’11 € i es poden comprar a les oficines de la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró (carrer de Sant Josep, 9), al Telentrada de Catalunya Caixa i des d’una hora abans de l’espectacle a taquilla.