Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El fotògraf Ramon Manent proposa veure Les Santes des de dins

Escoltar

El fotògraf Ramon Manent proposa veure Les Santes des de dins

Divendres s’inaugura l’exposició de fotografies de Les Santes 2012



L’alcalde, Joan Mora, inaugurarà el proper divendres 5 de juliol a les 20 h l’exposició de Ramon Manent “Imatges íntimes. Glòria a Les Santes”. Manent va ser el fotògraf que va designar la Comissió d’Imatge de Les Santes l’any passat per fer un seguiment especial de la Festa Major. La mostra es podrà veure al primer pis de l’Ateneu de la Fundació Iluro (carrer de Bonaire, 3-5) fins al 28 de juliol.


 

En aquesta exposició Ramon Manent ha volgut mostrar Les Santes per dins, el que ell en diu “la tramoia de la festa. El que no es veu. Les persones que la fan possible però des de darrera”. La mostra combina fotografies impreses sobre lones amb algunes de les imatges més rellevants, així com més de 500 instantànies que es podran veure tant en quatre pantalles com penjades a la paret de la sala. En total Manent va tirar prop de 3.400 fotografies, de les quals n’ha seleccionat 1.400 que es podran veure a la seva web http://www.fotomanent.com/.

 

Cada divendres i dissabte de 18 a 20 h, Ramon Manent oferirà una visita comentada a l’exposició.

 



Ramon Manent



Ramon Manent va néixer a Mataró l’any 1948.  Ha conreat la fotografia de reportatge antropològic, així com imatges de la vida quotidiana des de la segona meitat del s. XX, fins l’actualitat. És autor de més de cent obres, publicacions que ha realitzat amb els millors especialistes. A nivell local ha publicat “Mataró, una ciutat” (1986); “Mataró sota teulada” (1994); “Mataró, verd i blau” (2006).”Mataro Segle XXI, les noves perspectives”(2001),”1.000 anys de Santa Maria, 1.000 anys de Mataró”(2009) ,”Cementiri dels Caputxins, Cementiri de Mataró”(2012).