Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El mercat municipal de la plaça de Cuba reobre l’Espai Joc

Escoltar

El mercat municipal de la plaça de Cuba reobre l’Espai Joc

Els clients poden deixar-hi els infants mentre fan la compra

L’Associació de venedors del mercat de la plaça de Cuba ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Mataró per tornar a posar en marxa l’Espai Joc del mercat, espai creat per a nens i nenes d’edats compreses entre 3 i 10 anys amb l’objectiu de facilitar la compra a les famílies. L’espai ha començat a funcionar de nou aquest mes.

 

Així doncs, mentre els pares i mares realitzen les seves compres, els infants tenen a la seva disposició un espai on hi troben jocs i tot un seguit d’activitats relacionades amb l’alimentació i la nutrició, llibres de cuina infantils, ordinadors amb jocs interactius, i accés a webs predeterminades de jocs per a nens i nenes. També hi ha una programació setmanal de petites manualitats.

 

L’horari de funcionament és divendres de 17.00 a 20.00h i dissabte de 9.30 a 14 h.

 

L’Espai Joc disposa de tres racons diferenciats:

 

- L’espai per a petita infància: on es juga amb el joc simbòlic, la cuina, la caseta amb les joguines de peluix, les boles de colors i les pissarres.

 

- L’espai per dibuixar, pintar i fer petites manualitats: disposa de 4 taules i cadires, on s’ofereixen fulls i cartolines de colors, amb llapis, ceres i retoladors. Segons l’edat de l’infant, es proposa fer petites manualitats. En aquest racó també es juga als jocs de taula.

 

- L’espai tecnològic: compta amb 2 ordinadors amb dos jocs de CD-Rom , un sobre l’alimentació i els plats i l’altre és de construcció.

 

Per tal que els infants puguin gaudir d’aquest espai, les parades del mercat obsequien els seus clients amb tiquets de fins a mitja hora d’estada.

 

L’Espai joc es va obrir per primera vegada l’any 2010, coincidint amb la inauguració de les obres de reforma del mercat de la plaça de Cuba. L’espai està gestionat per l’Ajuntament ja que forma part del mercat municipal, però se cedeix mitjançant conveni a l’Associació de venedors, que es fa càrrec del servei de monitoratge.