Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus convoca la 13a edició dels Premis Creatic

Escoltar

El TecnoCampus convoca la 13a edició dels Premis Creatic

El TecnoCampus ha obert el termini per presentar candidatures als Premis Creatic, que tenen com a objectiu promoure l’emprenedoria i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró i el Maresme mitjançant el suport econòmic i logístic a nous projectes empresarials. Hi poden optar projectes de nova creació o bé empreses constituïdes el 2013 que incorporen una introducció o millora significativa d’un producte (bé o servei), d’un procés productiu, d’un mètode de comercialització o d’organització que suposin un avantatge competitiu. Els interessats a participar-hi es poden assessorar al mateix parc, de la mà de tècnics experts. El lliurament dels guardons tindrà lloc el 20 de novembre al Centre de Congressos del Tecnocampus.

 


El primer classificat obtindrà 4.000 euros; el segon, 2.000, i el tercer, 1.000. A més, els tres guanyadors obtindran un 50% de bonificació durant un any en el preu per instal·lar-se en modalitat open space a la incubadora del Tecnocampus, i accés gratuït al BIZ360 d’Open Mind Systems, una eina de gestió integral per a emprenedors. La incubadora acull empreses de nova creació i consta de 15 oficines, tres espais open space per compartir entre tres empreses i un espai coworking per a sis professionals.

 


Enguany, com a novetats, s’incorporen al jurat dues xarxes d’inversors, Banc i Keiretsu Forum. També hi haurà un canvi en el procés de selecció de projectes que persegueix donar més protagonisme als equips emprenedors que hi ha al darrere dels projectes: els candidats hauran de presentar un resum executiu del seu projecte i un vídeo de presentació de l’empresa. En base a aquest material, en una primera fase de selecció, un comitè intern del Tecnocampus preseleccionarà els deu projectes finalistes. Posteriorment, els seus responsables els hauran de presentar en un format elevator pitch davant el jurat, que triarà els guanyadors.

 


Els Premis Creatic els organitzen la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l’Ajuntament de Mataró amb el suport de SIRSA i el patrocini d’Open Mind Systems. A més, hi donen suport la Diputació de Barcelona, el departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic) i les delegacions al Maresme de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Cambra de Comerç de Barcelona, FAGEM, PIMEC i les xarxes d’inversors Banc i Keiretsu Forum.