Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus obre la convocatòria de la segona edició del programa InnoEmprèn

Escoltar

El TecnoCampus obre la convocatòria de la segona edició del programa InnoEmprèn

Es tracta d’un programa d’alt rendiment per a emprenedors amb idees potents per transformar-les en empreses amb avantatges competitius

El TecnoCampus ha obert la convocatòria per participar en el programa d’alt rendiment per a emprenedors InnoEmprèn. Es tracta de la segona edició d’aquest programa que en la primera edició, celebrada l'any passat, va tenir 15 projectes participants, dels quals 11 ja s'han convertit en noves empreses.




Els seleccionats participaran en un itinerari sofisticat i intensiu on es combinen diversos recursos com formació, entrenament emocional personal, mentoring, dimensió global, estratègia tecnològica, model de negoci, business plan i aixecament de finançament. L’objectiu és maximitzar  les idees seleccionades i traduir-les en empreses amb futur.




El programa InnoEmprèn selecciona les millors iniciatives via concurs. Les candidatures es poden presentar a través del web www.innoempren.tecnocampus.cat




El període de presentació de candidatures acaba el 12 de febrer i la selecció dels projectes es farà pública el dia 18; el 21 del mateix mes tindrà lloc l’inici del programa. Enguany, i per satisfer la demanda potencial, està previst que es posi en marxa una nova edició, la tercera, el setembre de 2013.

 

El programa d’alt rendiment InnoEmprèn té un cost de 2.500 euros, però els participants seleccionats només n’hauran d’abonar 500, perquè la resta és subvencionat per Tecnocampus i la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de Start-up Catalonia d’ACC1Ó de la Generalitat.