Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus posa en marxa un programa d’alt rendiment per a estudiants emprenedors

Escoltar

El TecnoCampus posa en marxa un programa d’alt rendiment per a estudiants emprenedors



El TecnoCampus ha posat en marxa un nou programa d’emprenedoria adreçats als estudiants universitaris, l’Innoemprèn Universitari. Es tracta d’un programa d’alt rendiment adreçat a alumnes emprenedors en el qual els estudiants reben formació i assessorament professional, en contacte amb el mercat, amb l’objectiu de madurar projectes i analitzar-ne la viabilitat.


 

La metodologia del programa InnoEmprèn, encetat l’any passat amb resultats espectaculars (11 empreses constituïdes en la primera edició), es posa així a l’abast dels estudiants del TecnoCampus. Innoemprèn Universitari és d’accés gratuït per als alumnes matriculats en qualsevol dels estudis de grau que s’imparteixen en els centres universitaris (EUPMT, EUM i ESCS).

 

Les sessions es duen a terme fora de l’horari lectiu. La primera va tenir lloc dimecres a l’espai InnoLAB amb la participació de 43 estudiants. Cada projecte presentat pels estudiants evolucionarà dins del programa, des de la idea inicial fins al  model de negoci i prototip. El programa representa una oportunitat per a alumnes de totes les carreres, amb especial menció per les enginyeries o el graduat en mitjans audiovisuals.

 

L’Innoemprèn universitari s’afegeix a altres iniciatives per estimular l’esperit emprenedor entre els universitaris: des de les assignatures transversals d’emprenedoria incloses en els itineraris de grau fins al Màster d’Emprenedoria i Innovació, passant per la preincubadora universitària o la incubadora d’empreses del parc, en la qual actualment ja tenen cabuda algunes iniciatives sorgides d’estudiants del parc.