Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus prepararà les empreses perquè captin inversors amb el nou programa InverCreix

Escoltar

El TecnoCampus prepararà les empreses perquè captin inversors amb el nou programa InverCreix



El TecnoCampus llança el proper dijous, 18 d’abril, el programa InverCreix, dirigit a empreses amb alt potencial de creixement que necessiten atraure inversió. L’objectiu és preparar els empresaris perquè tinguin els coneixements i les habilitats imprescindibles per captar finançament extern. La raó de ser del programa és que per aquesta recerca de fons, calen unes habilitats directives i uns coneixements específics.


 

L’Invercreix oferirà sessions grupals i individuals amb professionals del sector i mentors, és a dir, persones que han viscut l’experiència de la captació de fons. Els participants en el programa, que té una durada de dos mesos, optaran a participar en el proper Fòrum d’Inversió del TecnoCampus, que tindrà lloc el juliol organitzat per Tecnocampus i la xarxa d’inversors privats BANC.

 

En la sessió de presentació del proper dijous, que començarà a les 9.30h a la sala Burriac, els responsables de la iniciativa explicaran les diverses fases del programa. A més, els assistents coneixeran un cas d’èxit de preparació per a la recerca de finançament, el que ha protagonitzat l’empresa instal·lada a la incubadora del parc Mynorix Therapeutics. De la mà de Marc Martinell, el responsable de recerca de finançament d’aquesta empresa, es podrà conèixer el procés pel qual ha aconseguit captar d’1,5 milions d’euros, gràcies a una preparació similar a la que ofereix TecnoCampus amb aquest programa. El mateix dijous, després de la presentació, hi haurà una ponència de Jordi Robert-Ribes, director d’Inversions de SGR, que dinamitzarà una sessió de networking empresarial.

 

El programa Invercreix ofereix càpsules de coneixement, assessorament personalitzat i mentoring, accés a inversors privats i empreses de capital risc i als Fòrums d’Inversió TecnoCampus. El programa disposa d’una xarxa de formadors i mentors formada per rellevants emprenedors, empresaris i professionals de reconegut prestigi en els seus àmbits d’experiència que aportaran la seva experiència, coneixements i visió estratègica als projectes empresarials participants.

 


 

El programa està organitzat per la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme i amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Programa Emprendemos Juntos del Ministeri d’Indústria, Turisme i Energia. A més a més, compta amb la col·laboració d’ACC1Ó, les xarxes d’Inversors Privats Business Angels Network Catalunya (BANC) i Keiretsu Forum, Caixa Capital Risc i High Growth.