Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Jocs Escolars 2012-2013 finalitzen amb la participació de 1.069 alumnes

Escoltar

Els Jocs Escolars 2012-2013 finalitzen amb la participació de 1.069 alumnes

En aquesta edició també es lliuren els guardons del Campionat Escolar de Natació



El regidor d’Esports, Pere Galbany, lliurarà avui divendres les medalles als participants en els Jocs Escolars 2012-2013. L’acte tindrà lloc a les 18 h al Camp Municipal de Futbol Camí del Mig (carrer de la Marató, 91).


 

En aquesta edició es guardonarà a 1.069 escolars participants en esports d’equip i es lliurarà copa al primer, segon i tercer equip millor dels 90 equips participants tant masculins, femenins com mixtes. Les modalitats en les quals s’ha competit són poliesportiu, voleibol, futbol sala i bàsquet en les categories de prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Els alumnes participants pertanyen a 28 escoles (públiques i concertades) i tenen entre 6 i 18 anys.

 

Com a novetat, enguany es farà lliurament dels guardons del Campionat Escolar de Natació per a les tres escoles de primària i de secundària millors situades a la classificació general.

 

El programa esportiu dels Jocs Escolars pretén promocionar la vessant més lúdica, dinàmica i educadora de l’esport, potenciant els valors personals com ara l’esforç, la superació d’un mateix, el treball en equip i el saber guanyar i perdre.



També és un objectiu del programa millorar la salut, la qualitat de vida i el benestar dels participants, així com fer de l’esport un vehicle per a la integració i la inclusió social.



El Servei Esport, Escola i Lleure de la Direcció d’Esports coordina els Jocs Escolars en els quals participen els centres escolars, les associacions de mares i pares (AMPAS), les associacions esportives escolars, monitors i entrenadors, delegats, pares i mares, àrbitres i com a protagonistes, els alumnes.



La Direcció d’Esports compta amb un Consell Municipal d’Esports, que inclou entre d’altres comissions la Comissió d'Esport i Escola, que vetlla pel bon funcionament dels Jocs Escolars i canalitza les propostes en l’àmbit de l’esport escolar.