Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Hisenda trasllada les oficines a l’Edifici El Rengle

Escoltar

Hisenda trasllada les oficines a l’Edifici El Rengle

L'atenció al públic a les noves instal·lacions es fa a partir del 4 de novembre

Les oficines  de Mataró de l'Agència Estatal d'Administració Tributària, fins ara ubicada al Camí Ral, es trasllada a la planta baixa de l’Edifici El Rengle, a la carretera de Barcelona, 41.

 

Durant els dies 30 i 31 les antigues oficines romandran tancades amb motiu del trasllat, i a partir del proper dilluns 4 de novembre l’atenció al públic es farà a l’Edifici El Rengle.

 

Les noves dependències ocupen un total de 1.541,07 m2 i han estat condicionades per l’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró SA (PUMSA) després de formalitzar un contracte de lloguer amb l’Agència Tributària pels nous espais.

 

S’han dut a terme totes les obres de condicionament i adequació de l'interior dels locals per tal d'adaptar-los a les necessitats de l'Agència Tributària.

 

 

Ocupació de l’edifici

 

Amb aquesta nova implantació, l'Edifici El Rengle assoleix un total del 76,7% d'ocupació.

 

L’ocupació total de l’edifici per plantes és la següent:

 

- planta baixa comercial: 53%

- planta primera d’oficines de gran superfície: 85,58%

- planta segona d’oficines: 75,60%

- planta tercera d’oficines: 82,84%

- primera planta subterrània: 100% d’ocupació en trasters i locals, i un 66% en aparcaments

- segona planta subterrània d’aparcaments: 100% ocupada

 

 

Característiques de l'edifici

 

L'Edifici El Rengle té una construcció singular i compta amb una superfície de 30.000 m2 distribuïts en quatre plantes sobre rasant i dues més en soterrani.

 

L’edifici disposa de 8.424 m2 útils de superfície comercial i serveis en planta primera, segona i tercera, i 6.160 m2 útils en planta baixa. La tipologia d’empreses instal·lades a l’edifici fa que es fusionin petites, mitjanes i grans empreses, ocupant locals des de 254 a 1939 m2 construïts, complint així la missió de l’edifici.

 

L’agost de 2012 s'hi va instal·lar Mercadona, consolidant l’oferta comercial. Aquesta varietat d’usos –empresarial, comercial i administratiu- suposa un benefici en el desenvolupament del teixit econòmic i comercial de Mataró, a més d’un enriquiment per a l’entorn.