Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jordi Pujol oferirà a Mataró una conferència sobre l’economia catalana i el repte del dret a decidir

Escoltar

Jordi Pujol oferirà a Mataró una conferència sobre l’economia catalana i el repte del dret a decidir

L’expresident de la Generalitat visitarà el TecnoCampus el dijous 21 de març i participarà en el cicle de Conferències d’Economia que organitza l'Escola Universitària del MaresmeL'expresident de la Generalitat Jordi Pujol visitarà el proper dijous 21 de març el parc tecnològic i de la innovació TecnoCampus de Mataró i oferirà una xerrada en el marc del cicle de Conferències d’economia que organitza el parc tecnològic i de la innovació.


 

La visita començarà a les 10 hores aproximadament i Jordi Pujol tindrà ocasió de conèixer a fons les instal·lacions dels centres universitaris, la incubadora d’empreses, les oficines de la Fundació TecnoCampus, i CETEMMSA i també mantindrà una trobada amb empresaris i emprenedors del parc tecnològic i de la innovació. Està prevista també la signatura en el llibre d’honor de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, que presideix el regidor de Promoció Econòmica, Miquel Rey.

 

A les 12.30 hores, l’alcalde de Mataró, Joan Mora, donarà la benvinguda als assistents a la conferència de l’expresident de la Generalitat, que porta per títol “L’economia catalana i el repte del dret a decidir” i tindrà lloc a l’auditori. Per assistir-hi cal confirmar assistència a través del web http://conferenciajordipujol.eventbrite.es/#

 

El cicle de conferències sobre economia l’organitza l'Escola Universitària del Maresme i inclou intervencions d’economistes de renom que aborden des de la reforma del sistema financer fins al model productiu, passant per les deficiències del model de finançament del país o de les seves infraestructures. Han participat ja Muriel Casals, Carles Sudrià, Xavier Fageda i Anton Costas.

 

En les properes sessions del cicle hi participaran altres personalitats de prestigi com Antoni Serra Ramoneda, Guillem López Casasnovas, Antoni Castells, Ramon Tremosa o Antoni Castellà.