Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Mataró guanya el Premi Bdigital a la Innovació Digital en la categoria d’institucions

Escoltar

L’Ajuntament de Mataró guanya el Premi Bdigital a la Innovació Digital en la categoria d’institucions

Guardonat el projecte de seguiment on line de Programa d’Actuació Municipal (e-PAM)


 


El projecte de seguiment per Internet del Programa d’Actuació Municipal de l’Ajuntament de Mataró (e-PAM) ha estat un dels tres guanyadors de l’11a edició del Premis Bdigital a la Innovació Digital, que organitza el centre Barcelona Digital Centre Tecnològic.



L’Ajuntament de Mataró concursava en la categoria de projectes d’administracions públiques, universitats i institucions, en la qual l’e-PAM havia quedat finalista juntament amb el projecte de notificacions personalitzades de la Generalitat de Catalunya i l’Oficina Virtual d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona.



El regidor de Promoció Econòmica i Innovació, Miquel Rey, i el regidor d’Administració i Atenció Ciutadana, Ramon Reixach, han assistit aquest matí al Bdigital Global Congress 2013, que se celebra fins el 14 de juny a l’auditori del CaixaFòrum de Barcelona.



Miquel Rey ha estat l’encarregat de recollir el guardó, agraint la tasca realitzada pels tècnics municipals, que han dissenyat i desenvolupat l’eina amb recursos propis. En el seu discurs ha destacat l’aposta per la innovació que està fent l’Ajuntament, així com el compromís de transparència que es té amb la ciutadania. El premi consta d’un ordinador portàtil d’última generació i d’un viatge per assistir al Fujitsu Forum, que tindrà lloc al novembre a Munich.



Amb l’e-PAM els ciutadans poden fer seguiment del Programa d’Actuació Municipal a través del web www.mataro.cat. L’eina informàtica, que es va posar en marxa al juliol del 2012, permet saber en tot moment l’estat de desenvolupament de cadascuna de les accions previstes i poder demanar informació i contactar directament amb el responsable polític i tècnic de cada actuació.



Els altres dos guanyadors dels Premis Bdigital a la Innovació Digital han estat Thinking Things de Telefònica Digital, en la categoria de mitjanes i grans empreses, i Ludium, de Ludium Lab SL, en la categoria de petites empreses i emprenedors.