Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament és un dels finalistes dels Premis BDigital

Escoltar

L’Ajuntament és un dels finalistes dels Premis BDigital

El projecte e-PAM competeix amb les notificacions personalitzades de la Generalitat i l’Oficina Virtual de l’Ajuntament Barcelona

El projecte e-PAM (Programa d’Actuació Municipal) de l’Ajuntament de Mataró ha quedat finalista de l’11a edició del Premis Bdigital a la Innovació Digital, que organitza Barcelona Digital Centre Tecnològic.


Després d’analitzar els 131 projectes rebuts, el jurat ha emès un primer vereditce seleccionant tres projectes de cada una de les tres categories que concorren en el concurs.

 

L’Ajuntament de Mataró concursa en la categoria de projectes d’administracions públiques, universitats i institucions i l’e-PAM ha quedat finalista juntament ambel projecte de notificacions personalitzades de la Generalitat i l’Oficina Virtual d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona. 

 

Amb l’e-PAM els ciutadans poden fer seguiment del Programa d’Actuació Municipal a través del web www.mataro.cat. L’eina informàtica, que es va posar en marxa al juliol de l’any passat, permet saber en tot moment l’estat de desenvolupament de cadascuna de les accions previstes i poder demanar informació i contactar directament amb el responsable polític i tècnic de cada actuació.

Els guanyadors dels Premis es coneixeran el proper 12 de juny en una cerimònia que tindrà lloc a partir de les 11.30 h a l'auditori del CaixaFòrum de Barcelona, en el marc del BDigital Global Congress 2013.