Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i 4 acadèmies d’idiomes fomenten l’aprenentatge de l’alemany entre les persones desocupades

Escoltar

L’Ajuntament i 4 acadèmies d’idiomes fomenten l’aprenentatge de l’alemany entre les persones desocupades

Inlingua Mataró, International House, Mataro In, The Academy signen un conveni de col·laboració per impartir cursos intensius a preus econòmics a partir de setembre

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Mataró ha signat un conveni de col·laboració amb quatre acadèmies d’idiomes de la ciutat per fomentar l’aprenentatge de l’alemany entre les persones en situació de desocupació.


 

Les acadèmies participants en aquesta iniciativa són: Inlingua Mataró, International House, Mataró In i The Academy.

 

Aquest nou conveni se suma a la iniciativa que es va iniciar fa un any amb 7 escoles d’idiomes de la ciutat per afavorir l’aprenentatge de l’anglès. Els resultats obtinguts han estat molt satisfactoris per a totes les parts, però sobretot per a les més de 300 persones que van participar-hi i que van poder ampliar el seu nivell de coneixement de l’idioma.

 

El Servei d’Ocupació ha posat en marxa una campanya divulgativa, per tal d’informar a les persones en situació d’atur que hi estiguin interessades i derivar-les a les acadèmies participants al projecte. Per això, se’ls convoca a sessions informatives prèvies a la preinscripció, que estan previstes per al mes de setembre.

 

Les persones participants poden ser tant les que vulguin anar a estudiar i treballar a l’estranger com les que en la definició del seu projecte professional hi hagi la necessitat d’estudiar alemany per tenir més oportunitats laborals.

 

Els interessats hauran d’acreditar davant l’acadèmia escollida que estan en situació d’atur i s’hauran de realitzar una prova de nivell que serà estàndard per a tots els centres.

 

Els cursos s’impartiran a partir de setembre i tindran una durada de 100 hores, a raó de 3 hores diàries durant 5 dies de la setmana.

 

El preu de cada curs serà de 299 euros per persona i nivell impartit. Els nivells que s’impartiran són els que es troben reconeguts pel Marc Comú Europeu de Referència (A1, A2, B1, B2, C1 i C2,). El pagament es farà de forma fraccionada en dos terminis, un al principi i l’altre a meitat de curs.