Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament llança una nova campanya per promocionar els mercats municipals

Escoltar

L’Ajuntament llança una nova campanya per promocionar els mercats municipals

Dissabte, 16 de novembre, hi haurà una gimcana infantil

Al mercat, molt més que un bon producte”, amb aquest missatge la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha tornat a impulsar per quart any consecutiu la campanya “Mataró, ciutat de mercats” destinada a promocionar els mercats de Mataró.


 

Enguany la campanya es focalitza en viure l’experiència de conèixer els mercats passejant entre les seves parades, on hi trobem productes bons i frescos, i podem conèixer les seves qualitats de la mà dels paradistes, alhora que podem gaudir d’un ambient distès. Es tracta doncs de tastar els mercats, i viure una experiència divertida per mitjà dels sentits.

 

Així doncs, aquesta campanya, vol posicionar els mercats com un espai on compartir una experiència diferent, fomentar la presència de famílies amb infants mitjançant la idea dels mercats com espai vivencial i atraure així nova clientela.

 

Per aquest motiu, aquest dissabte 16 de novembre, hi haurà una gimcana infantil d'11 a 13 h, que tindrà lloc als mercats de Cirera-Molins, plaça de Cuba, plaça Gran, Pla d’en Boet, Cerdanyola i l´Escorxador. A cada mercat hi haurà un punt d’acollida i informació per participar a la gimcana, que es durà a terme dins l’espai delimitat de cada mercat. Els participants en la campanya rebran un obsequi.

 

La campanya inclou un desplegament de cartelleria a Mataró i comarca, i targetons que s’han distribuït als mercats de Mataró i equipaments municipals, a més d’insercions i banners en premsa local amb presència fins a finals de novembre. A partir del mes de gener tornarà a estar present i reforçada amb els suports a marquesines i autobusos.

 

Aquesta campanya ha estat finançada amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.