Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament poda els arbres del Camí de la Geganta

Escoltar

L’Ajuntament poda els arbres del Camí de la Geganta

Durant 2 setmanes hi haurà talls i desviacions a causa dels treballs

L’Ajuntament de Mataró té previst començar dilluns 2 de desembre els treballs de poda dels arbres del Camí de la Geganta. Es tracta de 126 plàtans de carrer (Platanus X Hispanica) amb un perímetre de tronc que en molts casos supera el metre.

 

Els plàtans d’aquest vial es van podar per última vegada fa 8 anys. El creixement d’aquests exemplars fa necessari la intervenció per garantir el bon estat dels arbres i la seguretat dels vianants. Les feines es duran a terme amb personal i maquinària propis del Servei d’Espais Públics.

 

L’execució dels treballs, que s’allargaran fins al 13 de desembre, provocarà talls i desviacions que afectaran a la circulació de vehicles, incloses diferents línies d’autobús, entre les 7 i les 15h dels dies feiners. La primera setmana, quan es podaran els arbres de la banda mar, es tallarà el Camí de la Geganta a l’alçada de la plaça Granollers en sentit Girona, i es permetrà el trànsit en un sol carril en el sentit Barcelona. La setmana següent està previst podar els arbres de la banda muntanya, començant per la plaça d’Espanya i permetent igualment que el trànsit circuli només en sentit Barcelona.

 

L’accés al Camí de la Geganta des del carrer de Sant Isidor també quedarà afectat del 5 al 10 de desembre.

 

 

Afectacions al Mataró Bus

 

Mentre durin els treballs de poda, la línia 6 de Mataró Bus haurà de modificar el seu recorregut en sentit Rocafonda, anul·lant les parades de Geganta i Parc Central. Provisionalment utilitzaran la parada de la línia 5 a la plaça de Granollers i es desviaran per la ronda de Mossèn Jacint Verdaguer i l’avinguda del Corregiment.

 

Els dies 5, 9 i 10 de desembre, quan el tall de circulació afecti a la pujada dels autobusos pel carrer de Sant Isidor, les línies 2 i 4 anul·laran les parades Sant Isidor i Parc Central i faran una parada provisional al carrer de Jaume Isern. La línia C5 de l’empresa Casas també es veurà afectada i anul·larà la parada de la plaça d’Espanya.