Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament posa a disposició dels estudiants 7 sales en equipaments municipals per preparar els exàmens

Escoltar

L’Ajuntament posa a disposició dels estudiants 7 sales en equipaments municipals per preparar els exàmens

L’Ajuntament, a través del Servei de Projectes Transversals, Participació i Ciutadana i la Direcció d’Ensenyament i coordinats pel Servei de Família, posa a disposició dels estudiants 7 sales d’estudi en 7 equipaments municipals perquè puguin preparar els exàmens. L’accés és lliure i gratuït.


 

Les sales estaran obertes a partir de dimarts 7 de gener i fins dissabte 1 de febrer a 5 centres cívics de la ciutat: Cerdanyola, Cirera, Molins, Rocafonda i Cabot i Barba, a més del Centre de Formació Permanent Tres Roques i de la que està oberta tot l’any al Centre Cívic Pla d’en Boet.

 

Els centres cívics Pla d’en Boet i Cabot i Barba disposen de wifi.Les sales s’ubiquen a diferents indrets de la ciutat per tal d’oferir un servei descentralitzat i amb la intenció que els estudiants puguin disposar d’un espai adequat per preparar els exàmens.

 

L’horari de les sales és el següent (totes les sales menys la del Centre Cívic Pla d’en Boet estaran obertes en funció de la disponibilitat de l’equipament):

 

. Centre Cívic Pla d'en Boet (carrer de Juan Sebastián Elcano, 6): de dilluns a divendres de 9 a 21.30 h.

 

. Centre Cívic Cerdanyola (passeig de Ramon Berenguer III, 82-84): de dilluns a divendres de 9 a 21.30 h.

 

 . Centre Cívic Cirera (carrer de Cadis, 1): de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

 

 . Centre Cívic Molins (carrer de Nicolau Guanyabens, 23-25): de dilluns a divendres de 9 a 21.30 h.

 

  . Centre Cívic Rocafonda (carrer de Josep Punsola, 47): de dilluns a divendres de 9 a 21.30 h.

 

  . Centre Cívic Cabot i Barba (plaça de Miquel Biada, 5): de dilluns a divendres de 9 a 21.30 h. I dissabtes 11, 18 i 25 de gener i l’1 de febrer de 9 a 14 h..

 

 . Centre de Formació Permanent Tres Roques (plaça del Canigó, 7): de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 21 h. I dissabtes 11, 18 i 25 de gener i l’1 de febrer de 10 a 13.30 h.